BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,06
ALTIN 2.466,04
HABER /  GÜNCEL

Avcılar Ramazan’a hazır

Ramazan ayı için Türkiye’nin Parlayan Yıldızı Avcılar büyük bir hazırlık içinde.

Abone ol

Halk arasında sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en kuvvetli yaşandığı ay olan Ramazan ayı için Türkiye’nin Parlayan Yıldızı Avcılar büyük bir hazırlık içinde. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında Avcılar Meydanı’nda kurulacak olan iftar çadırıyla ve evlere teslim götürülecek yardım paketleriyle yardıma muhtaç vatandaşları sevindirecek olan Avcılar Belediyesi, asli görevini sürdürecek.

Avcılar meydanı’nda ve Yeşilkent Mahallesinde kuracağı 500’er kişilik iftar çadırlarında Ramazan boyunca her gün iftar yemeği verileceği, iftar yemeklerine katılamayan 2 bin yoksul vatandaşa da gıda yardımı yapılacağı bildirildi.
Bu arada Avcılar Meydanı’na kurulan 60’a yakın mini kulübede Avcılar halkının her türlü alış-veriş ihtiyacının karşılandığını belirten yetkililer, Avcılar halkına eski Ramazan nostaljisini yaşatmak amacıyla Ramazan boyunca iftar çadırlarında ve havuz çevresinde çeşitli animasyon gösterilerinin yapılacağı da ifade ettiler.

Ramazan yardımları
dağıtımına başlanıyor

Sosyal yardımlaşmanın en yoğun olduğu ay olan Ramazan ayına yoğun bir şekilde hazırlanan Avcılar belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda yoksul vatandaşlara yardımlarını sürdürüyor.
Önceden tespit edilen 1500 yoksul aileye gıda yardımının yapılacağını belirten Avcılar Belediyesi Çözüm Masası yetkilileri, büyük bir titizlikle araştırılarak hazırlanan listenin dağıtımına başlanacağını belirttiler. Gıda yardımlarının önceden tespit edilen ailelerin evlerine teslim edileceğini belirten yetkililer, giyecek ve yakacak yardımlarının da Ramazan ayı içinde süreceğini ifade ettiler.