BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.469,37
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Avcılar Ramazan Ayı'na hazır

Halk arasında sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en kuvvetli yaşandığı ay olan Ramazan ayı için Avcılar tüm hazırlıklarını tamamladı.

Abone ol

Avcılar Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca her gün bin kişiye yemek dağıtacak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında Yeşilkent ve Tahtakale Mahallelerinde kurulacak yemek dağıtım çadırları ve evlere teslim götürülecek yardım paketleriyle yardıma muhtaç vatandaşları sevindirecek olan Avcılar Belediyesi, asli görevini sürdürecek.

Yeşilkent ve Tahtakale Mahallesinde kuracağı yemek dağıtım çadırlarında her gün 1000 kişiye yemek dağıtılacağını belirten Avcılar belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, her yıl yapılanın aksine bu yıl iftar çadırı yerine yemek dağıtım çadırı kuracaklarını ve buradan evlere yemek verileceğini ifade ettiler.

RAMAZAN YARDIMLARI

Sosyal yardımlaşmanın en yoğun olduğu ay olan Ramazan ayına yoğun bir şekilde hazırlanan Avcılar belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda yoksul vatandaşlara yardımlarını sürdürecek.

Önceden tespit edilen 2500 yoksul aileye gıda yardımının yapılacağını belirten Avcılar Belediyesi Çözüm Masası yetkilileri, büyük bir titizlikle araştırılarak hazırlanan listenin dağıtımına başlanacağını belirttiler. Yetkililer, gıda yardımlarının önceden tespit edilen ailelerin evlerine teslim edileceğini de ifade ettiler.