BIST 9.998
DOLAR 32,37
EURO 34,90
ALTIN 2.405,27
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

CHP Beylikdüzü'nden Kara'ya ziyaret

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı, makamında ziyaret ettiler.

Abone ol

İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Başkanı Muazzez Akbaba, yönetim kurulu üyeleri, Beylikdüzü CHP Belediye Meclis Üyeleri Mülayim Demirtaş ve Kader Göllü’den oluşan grup, Başkan Cem Kara ile makamında bir araya geldiler.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindekiler önceki gün Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret ettiler. Yaklaşık bir saat süren görüşme sohbet havasında geçti. Çatalca ve Beylikdüzü üzerine bilgi alışverişinde bulunulduğu görüşmede, Belediye Başkanı Cem Kara Beylikdüzü’nde CHP’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve yapılan çalışmaları takdir ettiğini söyledi. CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, Başkan Cem Kara’nın kısıtlı imkânlarla ilçe ve mahallelerine hizmet götürdüğünü, ilçeyi kalkındırmak için büyük çabalar sarf ettiğini hatırlatarak, başarı dileklerinde bulundu.

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü tarafından gerçekleştirilen ziyarette Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanı Muazzez Akbaba, CHP Beylikdüzü İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Genç, Nazım Çuhalı, Deniz Çakıroğlu, Turgay Eminoğlu, Fuat Beyazıt, İlyas Yılmaz, Gülten Polat, Hurşit Şahin, Beylikdüzü Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, Mülayim Demirtaş ve Kader Göllü’de yer aldı.