BIST 9.008
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.282,18
HABER /  GÜNCEL

Avatar Atakan kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2022 Atakan eşi ve çocuğu

Merakla beklenen Survivor All Star 2022 için geri sayım başladı. Bu sene Survivor Ünlüler'de yarışacak isimlerden biri de Avatar lakaplı Atakan Arslan oldu. 32 yaşında aslen Sivaslı olan Atakan Arslan, 2017 yılında Serap korkmaz ile evlendi.

Abone ol

Birbirinden güçlü rakiplerin bir araya geleceği Survivor 2022 All Star kadrosunda eski şampiyonlardan Avatar Atakan'da yer alacak. Survivor Atakan Arslan, yarışma için herhangi bir özel hazırlık yapmadığını, Survivor'a başladığında tüm performansını sergileyeceğini belirterek iddialı konuşmuştu. 

Peki 2022 yılında Survivor All Star Ünlüler takımında yarışacak olan Avatar Atakan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli eşi Serap Korkmaz kimdir?

Çağan Atakan Arslan, 07 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya geldi. Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başladı. Vücut geliştirmeye küçük yaşlarda başlayan sporcu, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmasının ardından günümüze kadar birçok başarıya imza atmıştır.

Atakan Arslan, İstanbul Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulundan mezun olmuştur. Kickboks, muay thai ve free fight branşlarında kendisini geliştirmiş ve bir çok madalya kazanmıştır. 

Atakan Arslan Türkiye'yi uluslararası alanda temsil ediyor ve profesyonel müsabakalara çıkıyor.