BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,76
ALTIN 2.495,55
HABER /  GÜNCEL

Furkan Kızılay yaşı kaç aslen nereli Survivor Furkan boyu kaç santim?

Lakanı Havuç ile adının önüne geçen Furkan Kızılay Survivor 2022 All Star kadrosunda ünlüler takımında bir kez daha yarışacak. Oyunculuğu kadar özel hayatı ile merak edilen Furkan Kızılay 31 yaşında ve İstanbul doğumlu. Aşk hayatını gizli yaşamayı tercih eden Furkan Kızılay'ın şu an bilinen bir sevgilisi yok. Peki Furkan Kızılay'ın boyu kaç, anne ve babası kimdir?

Abone ol

Survivor All Star yarışmasında mücadele edecek isimlerden biri de 2017 yılında yarışmaya damgasını vuran ve ünlüler takımında bulunan oyuncu Furkan Kızılay oldu. Çocuklar Duymasın dizisinde yıllarca Havuç yani Emre karakterine hayat veren  Furkan Kızılay kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Furkan Kızılay kimdir: Çocuklar Duymasın ile yıldızı parlayan Furkan Kızılay, 30 Kasım 1990 tarihinde İstanbul, Şile'de doğdu. Kadir Has Üniversitesi Sistem Mühendisliği'nden mezun oldu.

İyi bir tenis oyuncusu olan Furkan Kızılay, sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol aldı.

Oyunculuğun yanı sıra müzikte de kendisini gösteren Kızılay, 2009 yılında "Aşksın Sen" adlı albümünü çıkardı.

2010'da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırdı.

2007 yılında Avrasya Sirki kurucusu Servet Yalçın, Yönetmen Ezel Akay, Pakize Suda, Neco ve Levent Kırca ve sunuculuğunu Süheyl Uygur'un üstlendiği yarışma programı "Ünlüler Sirki"nde birinci oldu.

Survivor 2017'nin 19. haftasında Sabriye ve İlhan Mansız ile birlikte elemeye kalan Furkan Survivor'a veda etti.