BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Attığı dayak onu kesmedi

iki kardeşin arazi anlaşmazlığı kötü bitti. Abi tartışmada kardeşini sopayla dövdü. Hızını alamadı ve...

Abone ol

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Doğanbey beldesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki kardeş arasında çıkan tartışmada, ağabeyin kardeşini önce dövdüğü sonra da iki kangal köpeğini üzerine salarak ağır yaralanmasına neden olduğu iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, bir süredir arazi anlaşmazlığı yaşayan Hüseyin Ç. (56) ile ağabeyi Osman Ç. (60) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine ağabey Osman Ç. kardeşi Hüseyin Ç'yi önce tahta sopayla dövdü. Hızını alamayan ağabey, iddiaya göre, daha sonra kendisine ait iki kangal köpeğini kardeşinin üzerine saldı.

Köpeklerin saldırısına uğrayan Hüseyin Ç, eşinin yardımıyla Beyşehir Devlet Hastanesine getirildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden darp izi ve köpek ısırığı yarası bulunan Hüseyin Ç'nin durumunun ağır olması nedeniyle yapılan ilk müdahalenin ardından, Konya Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Kardeşini döverek köpeklerin önüne attığı iddia edilen ağabey Osman Ç. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Hüseyin Ç'ye saldıran köpeklerin, kuduz olup olmadığı yönde yapılan kontrolde temiz çıktığı bildirildi.