BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Atiba’dan taraftar itirafı

Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson, taraftarın yokluğunun kendilerini çok etkilediğini söyledi.<br/>Beşiktaş’ın tecrübeli fut...

Abone ol

Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson, taraftarın yokluğunun kendilerini çok etkilediğini söyledi.
Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson, siyah-beyazlı takımın bugün gerçekleşen antrenmanı sonunda basın mensuplarına poz vermesinin ardından sorulan soruları cevapladı.Torku Konyaspor maçını dört gözle beklediklerini ifade eden Atiba, “Oyuncuların büyük kısmı takıma katıldı. Şu an burada olanlarla iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Asıl çalışmaya yarın sabah başlayacağız. Önümüzdeki Konya maçını dört gözle bekliyoruz. Hedefimiz Torku Konyaspor maçından üç puan almak” dedi.

“BÜTÜN BİR SEZON BOYUNCA İYİ BİR PERFORMANS GÖSTERMEK İSTİYORUM”
Siyah-beyazlı futbolcu Atiba Hutchinson, bütün bir sezon boyunca iyi bir performans göstermek istediğini belirterek, “Amacım yeni bir kulübe transfer olan her futbolcunun yaptığı gibi iyi bir başlangıç yapmaktı. Deyim yerindeyse, ’Ayağımı kapıya dayamak’ ilk on 11’in değişmez parçası olmaktı. Bunu başardığıma inanıyorum, ancak önemli olan devamlılık. Sadece bir kaç maç iyi oynayıp performansımı düşürürsem bu beni tatmin etmez. Bütün bir sezon boyunca iyi bir performans göstermek istiyorum. Umarım böyle devam ederim ama ondan daha da önemlisi takımın genel olarak galip gelmesi ve sezon genelinde iyi performans göstermesi” diye konuştu.

“MAÇ MAÇ BAKIYORUZ”
Önlerindeki zorlu dönemeci maç maç değerlendirmeleri gerektiğini vurgulayan Hutchinson, “Öncelikle biz önümüzdeki karşılaşmalara maç maç, adım adım bakıyoruz. Şu an için tek hedefimiz evimizde oynayacağımız Torku Konya maçından üç puanla ayrılmak. Ondan sonra diğer maçları düşünmeye başlayacağız” şeklinde konuştu.

“HERKES ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAKTIR”
Sol bek Ramon Motta’nın yokluğunda takımda herkesin elinden geleni yapacağını ifade eden Atiba, “Ramon’un cezalı olduğu durumda mevkisinde kim olursa olsun, bu İsmail olabilir, ben olabilirim ya da başka bir oyuncu olabilir, herkes hazır durumdadır. Herkes elinden gelenin en iyisini yapacaktır” diye konuştu.

“TARAFTARIN YOKLUĞU BİZİ ETKİLİYOR”
Beşiktaş - Galatasaray derbisinde çıkan olaylar sebebiyle siyah-beyazlı takıma verilen 4 maçlık cezanın takım üzerindeki etkisine değinen Beşiktaşlı yıldız futbolcu Atiba Hutchinson, “Bunu fazla düşünmemeye çalışıyoruz. Bu konuda yapabileceğimiz fazla bir şey yok. Ancak taraftarın yokluğu elbette ki bizi etkiliyor. Özellikle çok iyi bir başlangıç yapmışken. Ancak taraftarlarımız olsun olmasın kazanmaya devam etmek istiyoruz. Taraftarlarımızla tekrar buluştuğumuzda da performansımızı en üst düzeye çıkarmak istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
(İHA)