BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,64
ALTIN 2.383,96
HABER /  DÜNYA

Uyuşturucu tacirlerine pankartlı tepki

Ümraniye’nin Aşağı Dudulu Mahallesi sakinleri, son zamanlarda gençler arasında yaygınlaşan uyuşturucu ve meydana gelen hırsızlık olaylarına ...

Abone ol

Ümraniye’nin Aşağı Dudulu Mahallesi sakinleri, son zamanlarda gençler arasında yaygınlaşan uyuşturucu ve meydana gelen hırsızlık olaylarına dikkat çekmek için pankart açtı.
İstanbul’un Ümraniye İlçesinde son zamanlarda gençler arasında artan uyuşturucu ve hırsızlık olaylarından şikayetçi olan ve çocuklarının uyuşturucu tuzağına düşmesini istemeyen aileler, Davet İlim ve Yardımlaşma Derneği (DAVET-DER) öncülüğünde birleşerek mahallenin çeşitli noktalarına büyük pankartlar astı. "Uyuşturucuya hayır" yazılı pankartta mahalleli çocuklarını korumak adına isyan etti. Pankartta “Anneler, babalar çocuklarımıza sahip çıkalım. Onları uyuşturucuya karşı koruyalım. Mahallemizde uyuşturucu satılmasını ve kullanılmasını istemiyoruz” şeklinde ifadelere yer verildi. Mahalle halkı ve esnaf, uyuşturucu olaylarının son zamanlarda arttığını söyledi. Bir vatandaş, "Uyuşturucu çocuklarımızı zehirliyor. Bu durumun önüne geçmek istiyoruz. Buralarda bu tür olaylar olduğundan dolayı bayanlar gece saatlerinde dışarıya çıkmaktan korkuyor ve küçük yaştaki çocuklarımızı koruyamaz olduk” diye konuştu.
(İHA)