BIST 9.691
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.492,27
HABER /  GÜNCEL

Atalay Filiz bulundu mu nerede tuhaf ihbar!

Seri katil Atalay Filiz bulundu mu, Atalay Filiz nerede soruları halen yanıt arıyor. Polise ise birbiri ardına ihbarlar geliyor. Atalay Filiz'le ilgili en son ihbar İzmit'ten.

Abone ol

Atalay Filiz'in yakalanması için başlatılan soruşturma sürüyor.

Ankara ve İstanbul’da 3 kişiyi öldürmekten aranan Atalay Filiz’le ilgili İzmit’ten tuhaf bir ihbar geldi. Polisi arayan kadın, Filiz’e 3 bin lira verdiğini iddia etti. Polis bu bilgiyi doğrulayamadı.

Tuzla'da 27 Mayıs’ta tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı (40) öldürdükten sonra İzmir, Çeşme’ye kaçtığı belirlenen ve çok sayıda güvenlik görevlisi tarafından aranan Atalay Filiz soruşturmasında, İzmit’te yaşayan R.A. adlı bir kadının ifadesi alındı.

ATALAY KILIÇ'IN AİLESİNİ DE TANIYORUM

Polisin iddiasına göre; R.A. polisi arayarak Atalay Filiz’le cinayetten sonra İzmit’te görüştüğünü, kendisinden 3 bin lira para aldığını, kendisine ait cep telefonuyla bir kişiyi aradığını, aradığı bu numarayı görüşme sonunda telefonundan sildiğini söyledi. Atalay Filiz’le Tuzla’da çalıştığı kafede tanıştığını, ailesini de tanıdığını söyledi.

atalay filiz bulundu mu nerede

Polis, ev kadını olduğunu söyleyen R.A.’nın bu bilgilerini teyit etmek için teknik çalışma başlattı. Görüşmenin yapıldığı yer ve çevresinin güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Ayrıca cep telefonu üzerinde de inceleme yapıldı.

TEYİT EDİLEMEDİ

Polisin verdiği bilgiye göre, R.A.’nın geçmişe dönük telefon incelemesinde Atalay Filiz ya da herhangi bir yakınıyla bir görüşmesi tespit edilemedi. R.A.’nın söylediklerini doğrulayacak bir veriye ulaşılamadı. R.A. ifadesinin ardından emniyetten ayrıldı.