BIST 10.046
DOLAR 32,51
EURO 34,76
ALTIN 2.403,49
HABER /  SPOR

Asya mı kazandı Avrupa mı?

Top bir Asya'ya gidiyor, bir Avrupa'ya... Asya tarafında bir Çinli, Avrupa tarafında bir Avusturlayı var... İşte o ilginç tenis maçı;

Abone ol

İstanbul'da düzenlenecek "Asya-Avrupa All Star Masa Tenisi Turnuvası"nın tanıtımı için sabah saat 07:00'de masa tenisinin dünyaca ünlü iki ismi Lui Guoliang ile Werner Schlager, Boğaziçi Köprüsü üzerinde gösteri maçı yaptı.

Dünya ve olimpiyat şampiyonu Çinli Lui Guoliang Asya tarafında, Avusturyalı dünya şampiyonu Werner Schlager ise Avrupa tarafında topa vurdular.

Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde 10-11 Kasım 2009 tarihlerinde yapılacak olan Asya-Avrupa All Star turnuvası tanıtım etkinliği kapsamında düzenlenen maç nedeniyle Boğaziçi Köprüsü Anadolu yakasına geçişte tek yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Etkinliğe Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) Başkanı Oktay Çimen ile Avrupa Masa Tenisi Federasyonu (ETTU) Başkanı Stefano Bosi de katıldı.

Maç sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan ETTU Başkanı Stefano Bosi, etkinliği büyülü bir gün olarak nitelendirdi. İstanbul'un zaten büyülü bir şehir olduğunu ifade eden Bosi, organizasyonun masa tenisine önemli bir ivme kazandıracağını söyledi.

TMTF Başkanı Oktay Çimen de dünyanın birçok ülkesinde yayınlanacak bu organizasyon ile Türkiye'nin tanıtımına önemli bir katkıda bulunulacağını belirtti. Çimen, organizasyona katıkısı olan herkese teşekkür ettiğini ifade etti. Avusturyalı sporcu Werner Schlager ise daha önce başka ülkelerde de benzer organizasyonlara katıldığını fakat İstanbul'dakinin hepinsen daha heyecan vereci olduğunu dile getirdi.

İŞTE O İLGİNÇ MASA TENİSİ MAÇI

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]

 

[PAGE]

 

[PAGE]