BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Aslana Lincoln darbesi

Galatasaray'da sakatlığı düzelmeyen Brezilyalı yıldız, Ankaraspor maçının kadrosuna alınmadı.

Abone ol

Cim-Bom'a Cassio Lincoln'den kötü haber geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ayak bileğinden ciddi şekilde sakatlanan Brezilyalı futbolcu dün sabah yapılan kontroller ardından durumunun kötü olduğu anlaşılınca Ankaraspor maçının kadrosuna alınmadı.

Bu sezon attığı kritik goller ve yaptığı asistlerle sarı-kırmızılı takımın en önemli kozlarından biri haline gelen Lincoln'ün, UEFA Kupası'nda, Metalist Kharkiv'le perşembe günü İstanbul'da oynanacak maça yetişmesinin de çok zor olduğu bildirildi.

Lincoln'ün, Ankaraspor maçında forma giyemeyecek olması, Teknik Direktör Michael Skibbe'nin planlarını alt üst etti. Alman hocanın, Büyükşehir Belediyespor maçında geçirdiği rahatsızlığın ardından iyileşerek geri dönen Arda Turan'ı, başkent deplasmanında 11'de sahaya süreceği öğrenildi.

Lincoln'ün oyun kurucu görevini Arda'ya yükleyecek olan Skibbe'nin, sol kanatta Kewell'a, sağda ise Aydın'a şans vermeyi düşündüğü ifade edildi. Cim-Bom'un hocası, sarı kart cezalısı olan Milan Baros'un yokluğunda ise Ümit Karan'ı sahaya sürecek.

Bu arada sağ diz ön çapraz bağlarında kısmi yırtık belirlenen Murat Akça’nın ameliyat olacağı açıklandı.