BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.443,28
HABER /  SPOR

Aslan yendi lider değişti

Trabzon İstanbul'a lider olarak gelmişti ama yerini koruyamadı. Galatasaray 3 golle Trabzon'u geçti!..

Abone ol
Aslan Trabzonspor'u liderlikten etti! Kendi sahasında sezonun flaş ekibi Trabzonspor'u ağırlayan G.Saray güzel bir oyun sonucu Karadeniz ekibini 3-0'lık galibiyetle geçerken kötü gidişata da bir son verdi. Bu skor en çok Kartal'a yaradı. Yeni lider Beşiktaş oldu...

G.Saray'ı galibiyete götüren golleri Arda, Servet ve Lincol

Trabzon neye uğradığını şaşırdı.
Bu skoru kimse beklemiyordu.
Muhteşem maçın FOTO
ROMANI İÇİN TIKLAYIN!
n atarken özellikle Arda'nın golüne şapka çıkartıldı. Gecenin adamı ise Lincoln'du. 3.gole imzasını atan Brezilyalı futbolcu bu golden hemen sonra kırmızı kartla oyundan atıldı.
 
ARDA'DAN JENERİKLİK GOL

Karşılaşmanın ilk yarısında G.Saray'ın büyük bir üstünlüğü vardı. Trabzonspor'un baskı kurduğu dakikalarda kontraataklarla etkili olan sarı kırmızılı takımda perdeyi açan gol Arda'dan geldi. Sol kanattan harika bir vuruş yapan Arda'nın bu golü jeneriklere geçecek türdendi. Taraftarı da coşturan bu golden sonra G.Saray ataklarını dindirdirmedi ve 32.dakikada ikinci gol dedi.

SERVET İKİNCİYİ KAYDETTİ

Duran topta Arda'nın vurduğu şut Servet'e çarparak ağlarla buluştu ve skor 2-0'a geldi. İlk yarıda Arda'nın oyuna hakim olmasından dolayı Ersun Yanal sağ bek Tayfun'u çıkartarak yerine Arjantinli Colman'ı soktu.
 
YATTARA DA KURTARAMADI
Ersun Yanal ikinci yarıya ise Isaac'in yerine Yattara'yı oyuna alarak başladı. Gineli futbolcunun oyuna girmesinden sonra Trabzonspor

Üçüncü golü atan Lincoln,
sevinçten köşe bayrağını
yerinden sökünce KIRMIZI
KARTA
giden yolu açtı.
Hemen ardından da topa
eliyle dokunan Lincoln
oyundan atıldı.

canlanıp G.Saray kalesini daha fazla yoklamasına karşın golü bulamadı.

LİNCOLN GOLÜ ATTI, OYUNDAN ATILDI

İkinci yarıya Yattara değil Lincoln damgasını vurdu. G.Saray'ın 3.golüne imza atan Lincoln gol sevincini köşe direğini yerinden çıkartarak kutladı. Kurallara göre sarı kart çıkması gereken bu pozisyon sonrası Lincoln topa eliyle dokununca Bünyamin Gezer Brezilyalı futbolcuyu kırmızı kartla oyundan attı. G.Saray'ın İtalyan kalecisi De Sanctis de kurtarığı toplarla ikinci yarıda bir hayli etkili oldu.

ASLAN KAZANDI, KARTAL SEVİNDİ
G.Saray bu skorla ligdeki 4.galibiyetini alırken Trabzonspor 16 puanda kalarak ikinciliğe düştü. Aslan'ın Trabzon'u devirmesi en çok Beşiktaşlıları sevindirdi. Zira Trabzon liderlik koltuğunu Kartal'a devretti.

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Cem Satman, Asım Yusuf Öz
 
GALATASARAY: Sanctis, Sabri, Servet, Emre Aşık, Hakan Balta, Kewell (dk.66 Aydın), Meira, Ayhan, Arda, Lincoln, Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Micheal Skibbe
 
TRABZONSPOR: Tolga, Tayfun (dk.34 Colman), Egemen, Song, Cale, Serkan, Selçuk, Hüseyin, Isaac (dk.46 Yattara), Gökhan, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
SARI KART: Lincoln, Servet (G.Saray) Tayfun, Serkan, Umut (Trabzon)
GOL: Arda (dk.26) Servet (dk.32) Lincoln (dk.60)
KIRMIZI KART: Lincoln (dk.61)