BIST 10.244
DOLAR 32,22
EURO 34,64
ALTIN 2.400,19
HABER /  SPOR

Aslan sessizliğe alışıyor

Galatasaray, 5 maçlık seyircisiz oynama cezasına alışmaya çalışıyor

Abone ol

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, geçen sezondan kalan 5 maçlık seyircisiz oynama cezasına alışmaya çalışıyor.

Sarı-kırmızılılar, bu akşamki antrenmanı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirirken, iki takım halinde çift kale maç yaptı. Antrenman maçında Orkun, Sabri, Bouzid, Song, Volkan, Arda, Lincoln, Linderoth, Ayhan, Serkan ve Ümit'ten oluşan yeşil takım, Fırat, Servet, Emre, Tomas, Anıl, Mehmet Topal, Mehmet Güven, Hasan Şaş, Ferhat, Okan ve Özgürcan'dan oluşan kırmızı takımı 7-2 yendi.

20'şer dakikalık 2 devre halinde yapılan maçta galip takımın gollerini Song, Lincoln (3), Serkan ve Ümit (2) atarken, kırmızı takımın golleri ise Ferhat ve Özgürcan'dan geldi. Rüzgarlı bir havada yapılan antrenman maçında teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, oyunu sık sık durdurarak hata yapan oyuncularını uyarırken, Alman çalıştırıcı, özellikle futbolcularının ayaklarında fazla top tutmamalarını istedi.

Lincoln şov yaptı

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ve yönetim kurulu üyelerinin de izlediği antrenman maçında yeni transferlerden Lincoln, sergilediği oyunla adeta şov yaptı.

Brezilyalı oyuncu, ara pasları, asistleri ve attığı 3 golle müsabakaya damgasını vurdu. Lincoln'un ilk golünü başkan Canaydın ve yönetim kurulu üyeleri ayakta alkışladı.