BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Asker ağladı komutanı gözyaşını sildi

Beytüşşebap'ta mayın patlaması sonucu şehit düşen Gökhan Öz'ün 5 yıl önce oynadığı tiyatro oyunu herkesi hüzünlendirdi.

Abone ol

Gökhan Öz'ün 5 yıl önce öğrenim okulda 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinliğinde kendi isteğiyle şehit askerini canlandırdığı ortaya çıktı.

Şehidin cenazesinde ortaya çıkan bir kare ise herkesi ağlattı. Cenazesi başında nöbet tutan er ağladı, komutanı gözyaşlarını sildi. 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Öz, memleketi Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan beldesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. u.20120910154456.jpg

Şehit Gökhan Öz'ün cenazesi, Ulukışla Devlet Hastanesi'nden alınarak, ambulansla törenin yapılacağı belde meydanına getirildi. Türk bayrağı asılan ambulansın önüne şehidin fotoğrafı da konuldu. Ambulansın tören alanına gelişi sırasında ellerinde Türk bayrakları taşıyan vatandaşlar, terör örgütünü lanetleyen sloganlar attı.

Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile Niğde Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, CHP Milletvekili Doğan Şafak, Adana 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Sezai Bostancı, Kayseri Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Namık Boran, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür ve vatandaşlar katıldı.

SEVİNDİRMEMEK İÇİN AĞLAMAYACAĞIM

Baba Recep Öz, oğlunun tabutu önüne konulan fotoğrafını öperek, ''Hakkını helal et oğlum, onları sevindirmemek için ağlamayacağım.'' dedi.

DÜĞÜNÜN BÖYLEMİ OLACAKTI

Anne Dürdane Öz de tabuta sarılarak, ''Ben seni böyle mi göndermiştim? Sağ salim göndermiştim, böyle mi gelecektin?'' diyerek gözyaşı döktü. Şehidin kardeşi Özlem Öz'ün, ''Düğününü yapacaktık. Düğünün böyle mi olacaktı?'' demesi, törene katılanları duygulandırdı.
screen-shot-2012-09-10-at-4.21.45-pm.png
Şehit Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Öz'ün cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığında toprağa verildi.

ŞEHİT ASKERİ CANLANDIRMIŞ

Gökhan Öz'ün 5 yıl önce Çiftehan Çok Programlı Lise'de öğrenci iken 18 Mart Çanakkale Şehitlerini screen-shot-2012-09-10-at-4.21.56-pm.pngAnma Günü etkinliğinde düzenlenen tiyatro oyununda oynadığı ve şehit askeri canlandırdığı öğrenildi. Kendi isteği ile şehit asker rolünü üstlendiği belirtilen Gökhan Öz'ün, tiyatro oyununda yerde yatması ve üzerine Türk Bayrağı örtüldüğü görüntüleri ise yürekleri bir kez daha yaktı.

CENAZEYE DAMGA VURAN AN!

Beytüşşebap ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Öz, memleketi Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan beldesinde toprağa 1.20120910161804.jpgverildi. Şehidin tabutunun başında bekleyen asker gözyaşlarına engel olamadı.

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Öz'ün naaşı, Ulukışla Devlet Hastanesi'nden alınarak, ambulansla törenin yapılacağı belde meydanına getirildi. Türk bayrağı asılan ambulansın önüne şehidin fotoğrafı da konuldu.

Ambulansın tören alanına gelişi sırasında ellerinde Türk bayrakları taşıyan vatandaşlar, terör örgütü aleyhine sloganlar attı.

Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile Niğde Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Adana 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Sezai Bostancı, Kayseri Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Namık Boran, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür ve vatandaşlar katıldı.

HAKKINI HELAL ET OĞLUM 

Baba Recep Öz, oğlunun tabutu önüne konulan fotoğrafını öperek, "Hakkını helal et oğlum, onları sevindirmemek için ağlamayacağım" dedi. Anne Dürdane Öz de tabuta sarılarak, "Ben seni böyle mi göndermiştim? Sağ salim göndermiştim, böyle mi gelecektin?" diyerek gözyaşı döktü. Şehidin kardeşi Özlem Öz'ün, "Düğününü yapacaktık. Düğünün böyle mi olacaktı?" şeklinde ağlaması, törene katılanları duygulandırdı.

Askerin gözyaşlarını komutanı sildi

Şehidin tabutunun başında bekleyen asker de gözyaşlarına engel olamadı. Askerin gözyaşlarını komutanı sildi.

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Öz'ün cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığında toprağa verildi.

01.20120910162426.jpg