BIST 10.899
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.455,01
HABER /  MAGAZİN

Asena çok kötü dayak yemiş

Asena ve İbrahim Tatlıses'in ilişkileri çok konuşuldu. Neden ayrıldıklarına dair Asena'dan ilginç açıklamalar geldi.

Abone ol

Kanal D'de yayınlanan "Dobra Dobra" programına konuk olan olan Asena, İbrahim Tatlıses'ten neden ayrıldığını şöyle dile getirdi: "İlişkimiz 2000 senesinde başladı. 2001 senesinde kulağıma dedikodular gelmeye başladı. Yalan şeyler de olabileceğini düşünerek kendisine sordum.

Bana yalan olduğunu söyleyince hayatıma devam ettim. Bir ihanetini yakaladım, çevresindekiler beni ikna ettiler ve affettim. Sonra bir kez daha yakaladım, her şey ortaya çıktı. Birini, birilerinin evinde gördüm. Buna şahit olanları da Allaha havale edip terk ettim..."

İlişki süresince sürekli şiddet gördüğünü de dile getiren Asena, "2000'in haziran ayında çok kötü bir dayak yedim. İlişkimiz başlamak üzereydi. Hatırladığım kadarıyla önce fiziksel olarak şiddet oldu. Sonra buz kovasını fırlattığını gördüm. Kanlar içinde hastaneye götürüldüm" dedi. Asena dayak olaylarının ihanet yüzünden yaşanıp yaşanmadığı sorusuna ise şöyle cevap verdi:

"İhanet etmedim. Onunla birlikteyken ihanet etmek her babayiğidin harcı değil. Ben ondan habersiz kapının dışına çıkamazdım. Eğer gittiğim yerde cep telefonu yoksa, ev telefonunu verirdim. Onunla birlikteyken her şeyim kısıtlanmıştı. Bir dönem sözünü dinledim, ondan sonra dinlemedim..."

Dobra Dobra’ya konuk olan Asena, İbrahim Tatlıses’ten neden ayrıldığını şöyle dile getirdi: “İlişkimiz 2000 senesinde başladı. 2001 senesinde kulağıma dedikodular gelmeye başladı. Yalan şeyler de olabileceğini düşünerek kendisine sordum. Bana yalan olduğunu söyleyince hayatıma devam ettim. Zaten bir yere çıkmıyor evimde oturuyordum . Bir ihanetini yakaladım, çevresindekiler beni ikna ettiler ve affettim. Sonra bir kez daha yakaladım, her şey ortaya çıktı. Birini birilerinin evinde gördüm . Buna şahit olanları da Allaha havale edip terk ettim”

Asena’nın “Ayşegül Yıldız’ı Mahmut Tuncer’in evinde mi gördün” sorusunu reddetmeyerek üstü kapalı olarak onaylaması da sözünü ettiği kişilerin Ayşegül Yıldız ve Mahmut Tuncer olduğunu düşündürdü.