BIST 10.644
DOLAR 32,10
EURO 35,10
ALTIN 2.524,26
HABER /  MAGAZİN

Artık ikinci elleri bekleyeceğim

Kasımda yeni albümünü çıkaracak olan Pınar Aylin önemli açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Sekiz yıllık eşi Mert Tokatlıoğlu’ndan bir yıldır boşanamayan Aylin, 'Benden istediklerini vermediğim için bu iş bu kadar uzadı. Ben olsam utanırdım erkek diye ortalarda böyle dolaşmaya' dedi.

- Hálá boşanamadım. Tam bir yıl oldu! Neyse, bir buçuk yıldır yeni albümümün hazırlıklarıyla uğraşıyorum. Kısmetse kasım sonu gibi 'Aslolan Ben' müzik marketlerde olacak. Bu, müzik kariyerimdeki 6’ncı albüm. 'Aslolan Ben', biraz kendimle dertleştiğim bir çalışma oldu. İlk defa bu albümde işime dört elle sarıldım.

- Mert biraz daha sorumluluk sahibi olsaydı, bu aşk belki de bitmezdi. Ama yavaş yavaş o bardak taşıyor ve bardak taştıktan sonra saygı bitiyor. Benim açımdan esas mesele bu. Saygı bittiği zaman, aşkı da kaybediyorsun ve ben bunu çok zor kabullendim. Önceleri sabrettim, ama iki yıl önce bir ekim sabahı patladım, dayanamadım artık...

- Etrafıma bakıyorum, genç kızlardan tutun da bizim yaş grubumuzdaki kadınlara kadar herkes, gerçeğini bulamamaktan şikayetçi. Erkekler için de kadınlar öyle. Kadınlar için iş çok daha zorlaştı. Annelerimizin zamanındaki ilişkiler, mumla aranır hale geldi. Allah bundan sonra inşallah gönlüme göre verir, çünkü ne istediğimi çok iyi biliyorum. Adam gibi adam istiyorum. Her şeyiyle! Ama zor, bunu da biliyorum. Çünkü benim dengim 40 yaş grubudur. E o yaştaki adam gibi adamların çoğu da evli. Bir arkadaşımın, 'Artık ikinci elleri bekleyeceğiz' demişti. Doğru... Vintage-man’leri bekliyoruz yani.