BIST 10.167
DOLAR 32,39
EURO 34,72
ALTIN 2.400,38
HABER /  GÜNCEL

Artık hiç kimseyle konuşmuyor!

'Oğlum bak git' olarak ünlenen sosyal paylaşım sitelerindeki videonun kahramanı kimseyle konuşmuyor

Abone ol

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde, Gölcük Belediyesi'nin taşeron temizlik firmasında temizlik işçisi olarak çalışan Selçuk Kahraman ile kendisini elindeki kemerle taciz eden bir çocuk arasında yaşanan "Oğlum bak git" şeklindeki diyalog ve süpergeli kavganın bir anda sanal alemde fenomen haline gelmesi onu bunalıma soktu.

Sanal alemde tıklanma rekorları kırdıktan sonra benzerleri çekildiği gibi, siyasilerin de kullanmaya başladığı, ayrıca bilgisayar oyunları da yapılan bu olayın gerçek kahramanı temizlik işçisi Selçuk Kahraman kimseyle konuşmuyor. Gölcük'ün Şirinköy Mahallesi'nde temizlik işine devam eden, ancak kimseyle konuşmadığı gibi konuşmak isteyen gazetecileri de yanına yaklaştırmayan Selçuk Kahraman'ı, asgari ücretle çalıştığı firma yetkililerinin de konuşmaması için tembihlediği öğrenildi.

Ailesi aynı semtte oturan ve ayrıca kekeme olduğu belirtilen Selçuk Kahraman'ı tanıyanlar, bu konuyla ilgili olarak sorular sorulduğunda konuyu kapattırdığı, kendisini taciz eden çocuğa süpürgeyle vurup kafasını da kanattırdığı için "beni hapse atarlar mı ?" diye sorduğu ve bu yüzden korku içinde olduğu da belirtildi. Birçok televizyon kuruluşunun de Selçuk Kahraman'ı cazip tekliflerle ekrana çıkarmak istemesine rağmen bunu kendisinin ve ailesinin kabul etmediği öğrenildi.