BIST 10.046
DOLAR 32,33
EURO 34,74
ALTIN 2.408,31
HABER /  GÜNCEL

Her kürtaj Uludere'dir, 'oğlum bak git!'

Sosyal medya "Her kürtaj bir Uludere'dir" sözüyle yıkıldı. Trend topic listesine giren uludere başlığı altında twitter sallanıyor.

Abone ol

İNTERNETHABER / ÖZEL - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptığı kürtaj açıklaması ile sosyal medyayı zıplattı. Sanal alemde "Her kürtaj bir Uludere'dir" sözünün sarsıntısı yaşanıyor. Twitter bu sözle çalkalanıyor.

Başbakan Erdoğan'ın AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi’nde yaptığı kürtaj açıklaması sosyal medyada günün konusu oldu. Erdoğan kürtaja karşı olduğunu ”Bu ifademe karşı çıkan bazı çevrelere ve medya mensuplarına sesleniyorum. Yatıyorsunuz kalkıyorsunuz ‘Uludere’ diyorsunuz. Her kürtaj bir Uludere’dir. Anne karnında bir yavruyu öldürmenin doğumdan sonra öldürm1.20120526165910.jpgeden ne farkı var soruyorum sizlere" sözleriyle dile getirmişti.

SOSYAL MEDYADA GÜNÜN OLAYI

Sosyal medyada ULUDERE başlığı altında twitterın top listesine giren tartışmada, Başbakan Erdoğan'a destekten çok eleştiri yağdı. Kürtajla Uludere'nin aynı cümlede geçmesi farklı yorumlar doğurdu.

İşte yorumlardan bazıları;

; başbakan'ın "her kürtaj bir uludere'dir" açıklamasından "uludere cinayettir" dışında bir anlam çıkıyor mu? ben uğraştım ama çıkaramadım...

; Bu arada 'Her kürtaj bir Uludere'dir' açıklaması efsane! Bu açıklamaya karar veren 'heyet'i ayakta alkışlıyorum..

YASAKLAR TEK TEK GELİYOR

erdoğan "her kürtaj bir uludere'dir" diyor ya,mesela kürtajdan sonra tazminatsa tazminat ödesek sorun biter mi? hani öyle demişti ya kendisi

'her kürtaj bir uludere'dir' demiş rte. yasaklar artık tek tek gündemle harmanlanıp öyle sunulacak sanırım. 'her tiyatro bir poşudur' gibi.

ULUDERE KÜRTAJ EMRİNİ2.20120526165931.jpg KİM VERDİ

;"Her Kürtaj Uludere'dir, kürtaj cinayettir, yapan katildir" peki o halde şöyle soralım KimVerdi

; Her Kürtaj bir Uludere'dir diyen RTE, O zaman her jinekolog da bir Başbakandır.

OĞLUM BAK GİT!

"her kürtaj bir uludere'dir" sözü, mesela, söylem açısından yeni bir cürete, yeni bir narsizma eşiğine işaret ediyor hünkar ve partisinde..

; Jinekolog devlet örneği ilk kez Türkiye'de.. Her kürtaj bir Uludere'dir. .RTE

; Her kürtaj Uludere'dir ! Oğlum bak git.

TWİTTERDA AÇILAN TARTIŞMAYA
BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ