BIST 10.194
DOLAR 32,39
EURO 34,77
ALTIN 2.406,34
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Arınç'ın gözüyle gençliğin hali!

Arınç, Mevlana Üniversitesi'nde gençlerin politikacıları tanımamasına sitem ederek, seviyenin artamasının iyi bir eğitime bağlı olduğunu söyledi

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arın, Mevlana Üniversitesi'nde gençlere şakayla karışık sitem etti. Bir televizyon programında izledikleri karşısında hayrete düştüğünü açıklayan Arınç, "Beren Saati herkes tanıyor ama Egemen Bağış'ı tanıyan yok diye" serzenişte bulundu.

İşte Arınç'ın gözünden gençlerin durumu...

"...Televizyonda bir programa rast geldim. Programda, elinde bir fotoğraf göstererek “Bunları tanıyor musunuz” diye soruyor. Birini gösteriyor, efendim şurada oynuyor. Birini gösteriyor, Ezel’de oynuyor. Birini gösteriyor, şurada futbolcu deniliyor. Yani Beren Saat’i, Kıvanç Tatlıtuğ’u herkes tanıyor.

Egemen Bağış’ın güzel, yakışıklı bir fotoğrafını gösterdiler. İnanın 20 kişiden biri bile tanımadı. Hatta içlerinden bir tanesi “Vallahi bir dizideydi ama hatırlamıyorum” dedi. Sonunda iyi ki beni göstermediler.

Şimdi halimiz böyle. Yani sokak kültürü, televizyon kültürü, eğlence popüler kültür, sizi trajikomik şeylerle karşılaştırabiliyor. Sevgili gençler, seviyenin artabilmesi bizim iyi bir eğitim almamıza bağlı."