BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.402,99
HABER /  POLİTİKA

Arınça büyük jest

Başbakan Erdoğan, TBMM'de görev yapan Arınç'a yeni bir görev verdi...

Abone ol

AK Parti Manisa Milletvekili olarak TBMM'de görev yapan Bülent Arınç, Başbakan Erdoğan tarafından “Genel Başkan Danışmanı” olarak atandı.

Arınç'a, AK Parti'nin yeni genel merkez binasında Başbakan Erdoğan'ın makam odasının yanında bir makam odası da tahsis edildi. Arınç'a, Meclis ana binada AK Parti grubunun bulunduğu bölümde özel bir odada da tahsis edildi.

'BÜLENT AĞABEY DE MYK'DA OLACAK'
Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yapılan MYK toplantısına Bülent Arınç'ın da katılmasını isterken MYK üyelerine “Bundan sonra Bülent ağabey de MYK toplantılarına katılacak” dedi. AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin imzalı resmi yazıyla da Arınç'ın MYK toplantılarına katılacağı bütün birimlere bildirildi.

ÖMER DİNÇER DE DANIŞMAN OLDU
Başbakanlık eski Müsteşarı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Ömer Dinçer de Başbakan Erdoğan tarafından 'Genel Başkan Danışmanı' yapıldı. Arınç ile birlikte Ömer Dinçer de MYK toplantılarına katılacak. Erdoğan, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız'ı da enerji konularından danışmanı olarak atadı. Ömer Dinçer ve Taner Yıldız'a da Başbakan Erdoğan'ın odasının yanında birer oda tahsis edildi.