BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.394,43
HABER /  GÜNCEL

Arda Turan'dan olay mesajlar

Galatasaray’da kaptanlığı ve geleceği tartışılmaya başlanan Arda Turan taraftara sitem ederek adeta veda mesajları verdi.

Abone ol

Galatasaray kaptanı Arda, maçtan sonra veda sinyalleri verdi. Avrupa’ya gitmek istediğini tekrar eden milli oyuncu, “Herhalde taraftar da burada fazla faydalı olamayacağımı düşünüyor” dedi

Sarı-kırmızılı oyuncu, Avrupa’ya gitmek istediğini tekrarlayarak yönetimin onay vermesi halinde takımdan ayrılabileceğini ifade etti.

Geçen haftalarda taraftarların kendisine gösterdiği tepkiye üzüldüğünü belirten Arda, “Kusurum olsaydı büyüklerim gereken uyarıları yapardı. Ben de geçmişte taraftardım ve Tugay’ı, Arif’i ıslıklamadım. Onların geldiği yerden geldim. Ben robot değilim. Kimseye kırgın değilim, ama onların da aileme ve sevdiklerime saygılı olmalarını bekledim” diye konuştu.

Cim-Bom’un şampiyonluğu kaçırmasının nedenleriyle ilgili soruya imalı yanıtlar veren yıldız oyuncu, “Sebebi benim herhalde. Benim bireysel performansım oldu. Bana öyle gösterdiler. Takım kaptanlığını isteyerek ve severek aldım. Buna da layık olmaya çalıştım. İşler iyi gitmiyor ve bu da bende yıkıma neden oluyor. Beni asıl üzen bir şeyleri kazanamamak” dedi.

HER KARARA SAYGILIYIM

Arda, “Gelecek sezon olacak mısın” sorusunu ise “Bu yönetimin vereceği bir karar. Her karara saygılıyım. Avrupa’da oynamak istiyorum. Herhalde taraftar da burada daha fazla faydalı olamayacağımı düşünüyor. Bana ’Kal’ derlerse kalırım, ’Git’ derlerse giderim. Ben hiçbir zaman ’Yıldızım’ demedim. Ne isterlerse onu yaparım. Kalsam da gitsem de her zaman Galatasaraylıyım” yanıtını verdi.

KAPALI ÇAĞIRMADI

Galatasaray taraftarı ile Arda Turan arasındaki soğukluk sona erdi. Diyarbakır maçında protesto edilen ve Manisa’da tribünlerin, “Büyük kaptan buraya” tezahüratına cevap vermeyen Arda dün taraftarla barıştı. Hafta içinde Caner’le kavga etmesi nedeniyle kaptanlığı bile tartışılan milli yıldız, taraftarların isteğini geri çevirmeyerek tribüne gitti. Arda’yı sadece yeni açık tribünündeki taraftarların desteklediği görüldü. Kapalıdaki seyircilerin, başarılı oyuncuyla aralarındaki soğukluğu sürdürerek tribünlere davet etmemeleri dikkat çekti.