BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Arda Turan bunalıma girdi

Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda kırgın. Yıldız futbolcu kötü gününde kimseden destek görmediğinden yakındı.

Abone ol

Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan, futbolda alınan kötü sonuçlar sonrası insanın kendine güveninin ve moral motivasyonunun kaybolduğunu, buna kişisel olarak bakılmaması gerektiğini belirterek, ''Kötü günümde destek göremedim'' dedi.

Arda, Futbol Federasyonu'nun aylık resmi yayın organı Tam Saha Dergisi'nin nisan sayısında yer alan röportajında, futbolun bir takım oyunu olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: ''Galatasaray olarak sezonun ilk yarısında daha iyi organize olmuştuk, ama kötü sonuçlar alınca insanın kendine güveni ve moral motivasyonu kayboluyor. Buna kişisel olarak bakmamak lazım. Bu olumsuzluğu takım halinde yaşıyoruz, ama hayatta her şey var ve toparlanabiliriz. Bunu insanlara anlatmamız gerekir. Bunu söylemek çok acı, ama insanların sadece iyi günümde yanımda olduğunu düşünüyorum. Kötü günümde bir destek göremedim.''

Bir futbolcunun her maçta gol atmasının ya da asist yapmasının çok zor, hatta imkansız olduğunu ifade eden Arda, ''Ama benim vicdanım bugünkü kötü durumumda bile rahat. Çünkü sahaya çıktığım zaman sonuna kadar en iyi mücadeleyi veriyorum. Eğer o gün kaybetmişsek de soyunma odasına geldiğimiz zaman çok üzülüyorum. Çünkü ben hasta bir Galatasaraylıyım. İsteyen istediğini söyleyebilir ve istediği gibi eleştirir ama benim vicdanım rahat'' diye konuştu.