BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.495,59
HABER /  GÜNCEL

Arda ile Sinem Ada'ya taşınıyor

Galatasaray’ın genç kaptanı Arda, Sinem ile birlikte huzurlu bir hayat yaşamak için Liverpool’a yakın bir evin anlaşmasını yaptı.

Abone ol

Son derece samimi açıklamalarıyla sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılmak zorunda olduğunu dile getirmişti Arda... Ve şöyle söylemişti: “Çok üzerimize geliyorlar, ne yaptığımızın değil kıyafetimizin eleştirisi yapılıyor. Bir kaç arkadaşla biriikte sinemaya gitmiş olmamız bazılarına çok geliyor. Sosyal hayatımızı sınırlamak isteyener yüzünden keyfimiz kaçıyor. Böylesine şartlar altında burada kalmam zor. Sezon sonunda İngiltere’ye gidebilirim.” Ve dediğini de yaptı.

RIHTIM CADDESİ GİBİ

Gazeteport'un haberine göre Arda'nın hem menajeri hem de yakın dostlarının bir süredir emlakçılarla yaptıkları görüşmeler sonucunda Arda ile Sinem Kobal ikilisinin birlikte yaşayacakları evi tesbit ettikleri öğrenildi.

Liverpool’un da içinde bulunduğu Merseyside bölgesinde Arda için bulunan evin ön anlaşmasının yapıldığı, hatta kaporasının da teminat altında olduğu bildirildi. Arda’nın evinin bulunduğu yer İstanbul Karaköy’deki Rıhtım caddesini hatırlatan bir görünüme sahip.

Forumlarda adı var

Manchester City başkanı ile yapılan anlaşmaların yanısıra Liverpool kulübünün fanatiklerinin sahip olduğu forumlarda Arda Turan’ın bu takımla anlaştığı yorumları yapılıyor. Arda da daha önceki açıklamasında örfü, adetleri ve gelenekleriyle Liverpool’u kendilerine daha yakın bulduklarını söylemişti. Arda gerek eşinin sosyal durumu gerekse bundan sonraki yaşam tarzını düşünerek Ada’da top koşturmanın daha iyi olacağı düşüncesine odaklandı.