BIST 10.166
DOLAR 32,36
EURO 34,70
ALTIN 2.389,86
HABER /  MAGAZİN

Arda golleri sıralar ya ben

Arda ile aşk fotoğrafları internete sızan genç kız isyanları oynuyor. Suskunluğunu bozan Öztürk bakın neler diyor?

Abone ol

Arda ile fotoğrafları internete düşen Nazlı Öztürk dertli mi dertli. Mağdur olduğunu söyleyen Öztürk, yeni sevgilisinin kendisine destek olduğunu belirtti.

Akşam'dan Erçin Dağ Eysen'in özel haberine göre Öztürk, fotoğrafı sızdıranlar hakkında dava açacak. Öztürk'ün en çarpıçı sözü ise şu oldu: 
Arda Türkiye'ye mal olmuş biri. Ama ben onun kadar ünlü değilim. Arda gider yarın 2 gol atar, insanların ağızını kapatır, bir anda her şey unutulur gider. Fakat ben mağdur bir kızım.

Fotoğrafları kim çekti
Hatırladığım kadarıyla ya Arda'nın ya da onun çok güvendiği bir arkadaşının makinesiyle çekilmişti. Dolayısıyla o resimler mutlaka yabancı birisinin eline geçmiş olmalı.

Yapacak olsam o dönem yapardım
İnanın bana bu çok komik bir iddia. İntikam alacak biri değilim, hatta evliliğe doğru giden bir ilişkim var. Üstelik 1.5 yıl önce bitmiş bir ilişki için neden böyle bir şey yapayım. Yapacak olsam o dönem yapardım.

Sevgilim kızmadı
Kızılacak bir şey yok ortada. 1.5 yıl önce yaşanan bir ilişkiydi, bitti. Aksine sevgilim çıkan haberler konusunda bana destek olup moralimi düzeltmeye çalışıyor.

Arda'yla birbirimizi hiç aramadık
Bu olaydan sonra Arda'yla hiç görüşmedim. Ne o beni aradı ne de ben onu. Çünkü fotoğrafları benim yayınlatmadığımı o da biliyordur. Hem ona telefon açıp da kendimi kanıtmalamaya ya da savunmaya ihtiyacım yok. Neden arayayım...