BIST 10.248
DOLAR 32,29
EURO 34,77
ALTIN 2.395,35
HABER /  SPOR

Arda golden sonra neden patladı?

Takımını 2-1 öne geçiren golü attıktan sonra öyle bir sevindi ki, onu yakından tanıyanlar, bile şaşırdı.

Abone ol

Özellikle F.Bahçe derbisinin ardından hedef adam haline gelen G.Saray'ın genç kaptanı, 'Benim ve ailemin üzerine çok geldiler. Bu yüzden sanki hayatımda ilk kez gol atmış gibi sevindim' dedi

Galatasaray'ın Kadıköy'de 3-1 kaybettiği Fenerbahçe derbisi sonrasında ise eleştirilerin ardı arkası kesilmedi. Genç yıldız, kendisi açısından çok zor dönemde genellikle susmayı seçti. Ancak içinde fırtınalar kopuyordu ve bunların hiçbirisini hak etmediğini düşünüyordu.

HERKES ŞAŞIRDI
En çok üzüldüğü şey ise Galatasaray adına ortaya koyduğu futbolun, performansın göz ardı edilmesi hatta beğenilmemesiydi. Ve Diyarbakırspor maçı geldi çattı. Takımını 2-1 öne geçiren golü attıktan sonra öyle bir sevindi ki, onu yakından tanıyanlar, takım arkadaşları ve artık onu çok iyi tanıyan tribünler bile şaşırdı. Hırsı, öfkesi yüzünden okunuyordu. Sanki üzerine binen tonlarca ağırlığı son bir gayretle kaldırmış ve olağanca gücüyle fırlatmıştı. Ama bu sevinci bile ona çok görüldü. Yıldız futbolcu da ister istemez kendisini savunmak zorunda kaldı.

ÇOK BUNALDIM
Abartılı gol sevincini kendi deyimiyle stres boşalmasına bağlayan Arda Turan, sanki hayatında ilk kez gol atmışçasına sevindiğini söyledi. Galatasaraylı futbolcu, 'Çok sıkıntılı günler geçirdim, bunaldım. Benim ve ailemin üzerine çok gelindi. Neler yaşadığımı bir ben bir de yaşayanlar bilir. Bu yüzden bir stres boşalması yaşadım. Sanki ilk defa gol atmış bir futbolcu gibiydim' şeklinde konuştu.