BIST 10.247
DOLAR 32,21
EURO 34,63
ALTIN 2.398,21
HABER /  SPOR

Rıdvan Dilmen Fenere isim önerdi

Roberto Carlos giderse yerine kim gelmeli? Rıdvan Dilmen Fenerbahçe yöneticilerine bir isim önerdi..

Abone ol

Rıdvan Dilmen Roberto Carlos'un yerine Wolfsburg’un sol beki Marcel Schafer'in alınmasını önerdi.

Usta yorumcu 'teki köşesinde Fenerbahçe'nin performansını değerlendirdi. En çok merak ediilen ise Roberto Carlos'un gidip gitmeyeceği.. Dilmen Carlos'un kalmasından yana görüş belirtiyor. Ancak giderse de 'mutlaka alınmalı' dediği bir isim var.

(...)Sezon başından bu yana bir Roberto Carlos hikayesi sürüp gidiyor. Gitmek istiyor, yönetim bırakmıyor gibi... Net bir şekilde söylüyorum Carlos kalmalı. Ama onun yerine şimdiden bir oyuncu söyleyebilirim. Wolfsburg’un sol beki Marcel Schafer. 25 yaşındaki Alman oyuncuyu Beşiktaş maçlarında izledim. Oyunun iki yönünü de müthiş oynuyor. En az 20 kere hücuma kalktı. Fenerbahçe’nin yerinde olsam bu futbolcu için şimdiden çalışmaları başlatır ve alırım.

Schafer kimdir?

Doğum tarihi: 7 Haziran 1984,
Doğum yeri: Aschaffenburg
Boyu: 1.84 m.
Oynadığı takımlar:2003-2007 1860 Münih (91 maç, 3 gol), 2007- Wolfsburg (75 maç, 6 gol), Milli Takım
kariyeri 2008-Almanya (6 maç)

Fenerbahçe'nin kadro zenginliğini öven Dilmen, tehlikenin de burada başladığını yazıyor.. Dilmen'e kulak veriyoruz:

(...)Aslında problem de burada başlıyor. Kaptan Alex de Souza varsa bu takım üretken olabiliyor, Alex yoksa hiçbir şey yapamıyor. Bunun en büyük sebebi de öndeki oyuncuları, gelenin - gidenin hep soru işareti olması. Kaptan olmadığı zaman sistem mistem kalmıyor. Fenerbahçe kilitleniyor. Alex’in oynamadığı maçlara bakın hep kaos, sıkıntı ve puan kayıpları görülüyor. Bu kadar yatırım yapan bir kulübün tek bir oyuncuya endeksli olması düşündürücü.