BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Araplar Arsenale göz dikti

Arsenal, daha önce Liverpool'u satın almak isteyen Arap işadamları tarafından devralma teklifiyle karşı karşıya gelebilir.

Abone ol

İngiltere'nin ünlü kulübü Arsenal, daha önce Liverpool'u satın almak isteyen finans patronları tarafından devralma teklifiyle karşı karşıya gelebilir.

Mohammed Al Hashimi Aralık ayında Sheikh Mohammed Al Maktourn'u Liverpool'u alması için 450 milyon poundluk bir teklif yapması için ikna etmişti, bu girişim Amerikalı George Gillett ve Tom Hicks'in daha yüksek bir teklif vermesiyle başarısız olmuştu.

Al Hashimi şimdi de Arsenal'in peşine düştü. Dubai merkezli bir şirket olan Zabel Yatırımcılık'ın sözcüsünün yaptığı açıklamada, Arsenal'in sahiplerinin satma konusunda çok gönülsüz olduklarını bildiklerini, ancak kulübü çok kazançlı gördüklerini söyledi. Arap iş adamı sözlerini şöyle sürdürdü: ''Liverpool her zaman karşılaşılmayan bir fırsattı ancak çekilmek zorunda kaldık.''

Arsenal'e daha önce de Amerikan Ligi takımlarından Colorado Rapids'in sahibi Stan Kroenke tarafından bir teklif sunulduğu yönünde haberler çıkmıştı.

Kaynak: www.futbolarenasi.com