BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Belediye başkanını dövdüler

Esenyurt Belediye Başkanı katıldığı bir etkinlikte yumruk yedi...

Abone ol

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Erenler Kültür ve Eğitim Vakfı’nın Rıfat Ilgaz Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlediği konserde önce yuhalandı, sonra yumruk yedi.

Sabahat Akkiraz konserine davet edilen Kadıoğlu, 3 bin kişinin bulunduğu konser alanına girerken, bir grup tarafından yuhalandı. Erenler Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Sekreteri Güven Mutlu konuşmasının ardından "Sayın başkandan Erenler Cemevi bahçesinin tapusunu vereceğinin sözünü istiyoruz" diyerek Kadıoğlu’nu kürsüye davet etti.

Konuşma yapmak üzere yerinden kalkan Kadıoğlu "Sivas’ı unutmadık, unutmayacağız" sloganını atan bir grup tarafından protesto edildi. Kürsüye çıkan Kadıoğlu’na bu sırada bir kişi saldırdı. Bunun üzerine Kadıoğlu’nun korumaları silah çektiler.

Silahlara tepki gösteren çok sayıda kişi, başkan ve korumalarının üzerine yürüdü. Tekme ve tokatların havada uçuştuğu kavgada yüzüne yumruk yiyen Kadıoğlu, yere düştü. Tiyatroya gelen jandarma, Kadıoğlu’nu kurtarırken, 3 kişiyi de gözaltına aldı. Erenler Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Musa Önder, "Münferit bir olay, vakfımızla ilişkisi yok" dedi.


Haber: Hürriyet