BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Olmaz olsun böyle torun

Böyle torunlar da var. 13 yaşındaki çocuk ninesini sırtından bıçakladı.

Abone ol

Konya'da 69 yaşındaki Gülseren Hayıroğlu, torunu 13 yaşındaki H.H. tarafından sırtından baçıklandı. Yaşlı kadın sırtında ‘Kelebek’ tabir edilen bıçak ile hastaneye getirildi.

Meram İlçesi Cedidiye Mahallesi’ndeki Çağdaş Apartmanı’da saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda Gülseren Hayıroğlu, evine gelen Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulu 7’nci sınıf öğrencisi olan torunu 13 yaşındaki H.H. ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sonrası H.H. babaannesini kelebek tabir edilen bıçak ile oturma odasında sırtından baçıkladı. Babaanne bağırarak komşularından yardım isterken, torunu H.H. olay yerinden kaçtı.

Komşularının kanlar içerisinde yerde yatarken bulduğu Gülseren Hayıroğlu, olay yerine çağırılan 112 acil servis ambulansı ile Konya Numune Hastanesi’ne getirildi. Sedye ile acil servise alınan kadına yapılan müdahalenin ardından sırtındaki bıçak çıkarıldı.
Hayıroğlu, polise verdiği ifadesinde kendisini torunu H.H.’nin bıçakladığını ve kaçtığını söyledi. Hayıroğlu’nun durumunun iyi olduğu öğrenildi.