BIST 10.292
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.407,86
HABER /  SPOR

Aragones Kocaelispor 11ini belirledi

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig’in 24. haftasında Kocaelispor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Aragones'in Kocaelispor 11'i şöyle;

Abone ol

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig’in 24. haftasında Kocaelispor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde, Samandıra Kamp Merkezi’nde gerçekleştirilen ve 1 saat süren antrenmanda sarı-lacivertliler, taktik ve şut çalışmaları yaptı.

Isınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından takımı iki gruba ayıran Aragones, bir grubu Kocaelispor maçında görev vereceği oyunculardan, diğer grubu da yedeklerden oluşturdu.

Aslardan oluşan grubun yarı sahadaki çalışmasında savunma ve hücum oyuncuları karşı karşıya gelirken, yedekler şut çalışmaları yaptı. İki grup daha sonra çalışma istasyonlarını değiştirdi.

DEIVID’IN YERİNE GÖKHAN EMRECİKSİN

Aragones, sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Deivid’in yerine orta alanın sağında Gökhan Emreciksin’e görev verecek.

Taktik çalışmada savunma oyuncularına karşı hücum hattında orta alanın sağında görev yapan Gökhan’ın, Kocaelispor mücadelesinde de bu bölgede görev alması bekleniyor.

Aragones’in yaptırdığı taktik çalışmaya göre oluşan 11 şöyle:

"Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Gökhan Emreciksin, Deniz, Emre, Uğur, Alex, Semih" Bu arada taktik çalışmada sol ayağında hafif bir problem yaşayan Alex, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından çalışmaya devam etti.

Öte yandan as futbolculara yaptırılan taktik çalışmada hücum yapan takımda Josico, Selçuk ve Güiza da görev aldı.
 
ARAGONES FORMDA

İspanyol teknik adam, antrenman boyunca hareketli tavırlarıyla dikkat çekti. Saha kenarından futbolcularına sık sık uyarılarda bulunan, antrenman süresince elindeki not defterine yaptığı çizimlerle futbolcularına isteklerini anlatan Aragones, antrenmanın sonunda bütün futbolcuları etrafına toplayarak uzun bir konuşma yaptı.

İspanyol çalıştırıcı, antrenmanın ardından tesislere doğru yürürken, savunma oyuncusu Lugano ile bir süre görüştü. Fenerbahçe, Kocaelispor maçının hazırlıklarını yarın basına kapalı antrenmanla sürdürecek.

GÖKHAN EMRECİKSİN’E CEZA VERİLECEK

Bu arada, alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulan Gökhan Emreciksin’e, disiplin cezası uygulanacak.

Kayserispor maçı öncesi İstanbul’da akollü araç kullanırken yakalanarak ehliyetine el konulan sarı-lacivertli futbolcuya, takıma uygulanan disiplin kuralları doğrultusunda gerekli cezanın verileceği belirtildi.