BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.406,89
HABER /  GÜNCEL

Bülent Ersoy dilek taşında ne diledi?

Bülent Ersoy, CHP'nin adayına destek için Çorum'daydı... Dilek taşı olan 'Yeşiltaş'a uğramadan geçmedi. Taşın başında bir de dilek diledi.

Abone ol

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Sait Börekçi'ye destek vermek için bu kente gelen ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Hitit Uygarlığı'nın başkenti Hattuşa'yı gezerek burada bulunan Yeşiltaş'a evlenme dileğinde bulundu.

Atatürk Spor Salonu'nda dün akşam verdiği muhteşem konserin ardından Çorum'da konaklayan Bülent Ersoy, sabah tarihi Hitit Uygarlığı'nın başkenti Boğazkale Hattuşa'yı gezdi. İlk olarak Boğazale'de Hitit Uygarlığı'nın başkenti Hattuşa'yı ziyaret eden Ersoy'a Avukat Erdal Eralp tarafından bilgi verildi. Kayalıklar nedeniyle yürümekte zorlanan Ersoy, ayakkabılarını çıkartarak yalınayak Yazılıkaya'yı gezerken CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Sait Börekçi de koluna girerek ona eşlik etti.

Hitit Uygarlığı hakkında bilgi alan Ersoy, Hattuşa'da bulunan Yeşiltaş'a dilek dilenmesi halinde dileklerin kabul olunduğunu öğrenmesi üzerine Yazılıkaya gezisini yarıda bırakarak Hattuşa'ya geçti. Yeşiltaş'a evlenme dileğinde bulunan Ersoy, ''İnşallah aradığım mutluluğu burada bulurum'' diye konuştu. Bülent Ersoy, "Bu önemli medeniyeti Türkiye'de yaşayan herkes görmeli. Hitit Uygarlığı önemli bir merkez ve ben bugün buraları görmek ve gezmek için geldim" şeklinde konuştu

KIRMIZI HALI GELMEDİĞİ İÇİN OTELE GİRMEDİ HABERİ YALAN

Bazı gazetelerde hakkında çıkan Kırmızı halı gelmediği için otele girmedi hakkındaki haberin asılsız olduğunu ifade eden Bülent Ersoy, "Böyle bir olay olmamıştır. Benim kırmızı halı gibi bir talebim olmaz. Organizasyon böyle gördüğü için halı seriliyor, böylesi yalan haber yapan arkadaşların ne maksatla haber yaptığını anlayamadım. Benim helikopterde bekleme sebebim helikopterin pervanelerinin durması içindi kırmızı halı serilmediği için değil. Ben basını seviyorum, sizleri seviyorum, ancak bu tür asparagas haberlerden uzak durulması gerekir" diye konuştu.