BIST 10.194
DOLAR 32,37
EURO 34,69
ALTIN 2.380,10
HABER /  MAGAZİN

Arada sözleşme varmış!

Bülent Ersoy ile ayrılan Armağan Uzun bir imza ile neler kaybetmiş olabilir?

Abone ol

Çift kendi aralarında birbirlerinden bir şey talep etmeyecekleri yolunda sözleşme imzaladı. Boşanmak için süreç başlarken Uzun’un avukatı Yavuz Oran ile sorun yaşadığını öğrendim. İddiaya göre Uzun sözleşmeyi avukatından habersiz imzalamış ayrıca avukatlık ücretini fazla bulmuştu. Bu konudaki gelişmeleri öğrenmek için Avukat Yavuz Oran’ı aradım. Oran ilginç açıklamalarda bulundu.

Armağan Bey’den avukatlık ücreti olarak 25 bin YTL istediğiniz doğru mu?

Ben aslında 50 bin YTL istedim. Çünkü böyle bir davaya o rakamdan aşağıya bakılmaz. Ama bu rakamı yarı yarıya indirdim. Ben müvekkilimden hak ettiğim parayı isterim. O Armağan olursa başka Bülent Ersoy olursa başka. Ya da bir çalışan olursa başka olur. Benim bir piyasam var.

Bu yüzden avukatlık ilişkileriniz bitiyormuş...

Şu anda resmi olarak sona ermiş bir ilişkim yok. Ya o beni azleder ya da ben çekilirim. O şekilde sona erer.

Ersoy ile Uzun arasındaki sözleşme...

O Armağan’ın imza koyduğu tek taraflı bir sözleşme. Bülent Ersoy’dan parasal hiçbir şey talep etmeyeceğine dair bir sözleşme.

Böyle bir sözleşme olmasaydı?

O zaman Armağan için ayda 30 bin YTL nafaka 200 bin YTL tazminat alabilirdim. Armağan kusurlu olduğu halde bu onun nafaka almasına engel değildi. O kağıdı bana danışmadan imzaladı ve bu haklarından vazgeçti.

Sözleşmenin geçersizliği söz konusu olabilir mi?

Zor da olsa böyle bir şansı var. Yanında bir tanık olsaydı bozulabilirdi. Bir de iradeyi fesata düşüren haller vardır. Alkol, tehdit, uyuşturucu gibi durumlarda bozulabilir.

Anne: Armağan boşanmasın

Armağan Uzun’un boşanma kararı ailesini de ikiye böldü. Annesinin boşanmaya karşı çıktığı babasının ise oğlunu desteklediği söyleniyor. Bu arada Uzun haftada üç kez sahne aldığı mekandan geceliği 7 bin YTL kazanıyor. Uzun geçtiğimiz günlerde isim ve soyisminin başharfini taşıyan AU plakalı siyah 2000 model Mercedes araba satın aldı.

kaynak: Gülşen Yüksel/ Vatan