BIST 10.147
DOLAR 32,23
EURO 34,99
ALTIN 2.441,70
HABER /  GÜNCEL

Araçlar bir bir yanıyor!

Kente karanlık çöküyor. Karanlık eller eyleme geçiyor. Dün yine 6 araç yakıldı.

Abone ol

Araç kundaklamaları devam ediyor. Ankara, İstanbul, Mersin, Adana ve Sinop'ta 6 araç zarar gördü. İstanbul polisi kontrollerine dün gece de devam etti. Fatih'te araç kundaklamak istedikleri belirtilen 2 kişi gözaltına alındı.
     
İstanbul'da Bahçelievler Çobançeşme mahallesinde bir minibüs kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı.
     
Şahısların birkaç aracı yakmak için benzin döktükleri, ancak vatandaşların çabası ile diğer araçların olay yerinden çekildiği öğrenildi. Minibüsteki yangını, itfaiye ekibi söndürdü.
     
Kadıköy Yeldeğirmeni'nde de park halindeki bir minibüs yandı.
     
Alarma geçen polis benzin istasyonları yakınında güvenlik kontrolü yaptı. İstasyon görevlilerinden, bidon ile akaryakıt satışında bölge karakollarından alınmış yazılı izin sormaları istendi.
     
Fatih'te araç kundaklamak istedikleri öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, bir bidon benzinle yakalandığı öğrenildi.
     
Ankara'da da Etlik'te bir minibüs ateşe verildi. Polis çevrede operasyon başlattı.
     
Mersin'in Tarsus ilçesinde belediye otogar müdürünün otomobili yandı. Aracın yanında benzinli bez parçası bulan polis ekiplerinin kundaklama ihtimali üzerinde durduğu belirtildi.
     
Adana'da bir otomobil yakıldı. Aracın sahibi otomobilinin kundaklandığını öne sürdü.
     
Sinop'ta da, bir minibüste, sabaha karşı meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Polis, kundaklama şüphesi üzerinde duruyor.