BIST 10.159
DOLAR 32,13
EURO 35,12
ALTIN 2.472,37
HABER /  SPOR

Gökdenize Rus teklif

Rusya 1. Ligi takımlarından Rubin Kazan, Trabzon'dan yıldız futbolcuyu istedi.

Abone ol

Kadrosunu güçlendirmek için uğraş veren Trabzonspor, Rubin Kazan'ın Gökdeniz Karadeniz teklifiyle karşılaştı. Rusya 1. Ligi ekibi, yıldız futbolcuyu transfer etmek istediğini açıkladı. Ancak bordo - mavililer, Rubin Kazan'a ret cevabı verdi, Gökdeniz'in satılık olmadığı söyledi. Bu sezon 10 golle Karadeniz ekibinin en golcü ismi olan Gökdeniz için Almanya'nın Hertha Berlin ve İngiltere'nin Middlesbrough takımlarının da transfer girişimlerinde bulunduğu, ancak reddedildikleri hatırlatıldı.

Brezilya'da transfer çalışmalarını sürdüren Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, görüştüğü Fernandao ve Alex'in çok kaliteli futbolcular olduğunu söyledi, şöyle devam etti:

"Fernandao burada Fatih Tekke, Alex ise Gökdeniz'le eş değer futbolcular. İkisi de ülkelerinde ve şehirlerinde çok seviliyorlar. Brezilya kulübü de bu futbolcuların fiyatlarını doğal olarak yüksek tutuyor. Ancak biz de buradan elimiz boş dönmek istemiyoruz. İki futbolcu da gerçekten çok kaliteli isimler. Bizim dışımızda bu futbolcuları kadrolarına katmak isteyen başka takımlar da var. Bu yüzden görüşmelerimize ara vermiyoruz.