BIST 10.278
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.400,25
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Araban kışın çamur bataklığı olmayacak

Gaziantep'in Araban Belediyesi, ilçeyi yazları toz toprak, kışları çamur bataklığından kurtaracak kilit taşı döşeme çalışmaları başlattı.

Abone ol

Araban Belediyesi kilit taşı döşeme çalışmasına Dumlupınar Mahallesi'nde bulunan Vali Aksu Gençlik Parkı çevresinde bulunan Mezbahane, Banka, Başak, Lojman ve Gürsel Sokak'ta başlattı.

Araban Belediye Başkan Vekili Şıh Mehmet Bazlama, Araban Belediyesi'nin ilçenin tozlu topraklı sokaklarında başlattığı kilit taşı döşeme çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İlçe halkını yaz mevsiminde tozlu topraklı, kış mevsiminde de çamur deryasında yaşamaya mecbur bırakan geçmiş dönemler artık geride kaldı. Belediye Başkanımız Mehmet Özdemir'in döneminde ilçemiz 53 yıldan beri alamadığı hizmetleri alacak. Tüm cadde ve sokaklarda başlattığımız kilit taşı döşeme çalışmasıyla ilçemiz yaşanılabilir bir ilçe haline gelecek. 13 yıldan beri atıl durumdaki Vali Aksu Gençlik Parkı'nda peyzaj çalışmaları başlatıldı. En önemli sorunlardan olan içme suyu şebekesinin yenilenmesi projesi ihale aşamasında."