BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,10
ALTIN 2.526,45
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Akhisar Belediyespor sahaya indi

Tarihinde ilk kez Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Akhisar Belediyespor, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde gençlerle sahaya indi.

Abone ol

Bank Asya 1. Lig'in yeni ekiplerinden Akhisar Belediyespor, çevre il ve ilçelerden gelen 29 genç futbolcuyla tesislerde çift kale maçı yaptı.

 Aralarından beğenilecek futbolcular A2 kadrosuna takviye yapılacak.

Bunların içinde Werder Bremer takımından Stoper Tolga Üzüm (21), sağ kanat Ozan Dalkıran, Danimarka Greve- Kopenhag takımından Forvet Emil Mustafa Şahin(22) gurbetçilerde deneniyor. Akhisar Belediyespor Teknik Direktör Yardımcıları Sadettin Dülger, Mahir Çeneli ve Ufuk Dereli nezaretinde gençlerle deneme çalışmalarını sürdürüyorlar.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Atilla Özcan yaptığı açıklamada, "İç transferde daha önce 23 oyuncusu ile anlaşarak kayıpsız kapadık.

Bulgaristan 1.Lig ekibi CSKA Sofya'nın ümit milli takım oyuncusu Orlin Orlinov (19), Nijeryalı Simon Zenke ve Kamerunlu Patrick Ekeng'in çalışmalarımıza yakında katılacak. 5 Temmuz'da tam takım ile kendi tesislerimizde çalışmalarımıza başlayacağız" dedi