BIST 10.481
DOLAR 32,23
EURO 34,90
ALTIN 2.431,86
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beldibi sanat günleri başlıyor

Marmaris’e bağlı Beldibi beldesinde ilki 2004 yılında yapılan ve geleneksel hale gelen Beldibi Sanat Günleri Etkinliklerinin yedincisi bu hafta sonu başlıyor.

Abone ol

3 Temmuz Cumartesi akşamı Türk Sanat Müziği’nin en beğenilen solistlerinden Hüner Coşkuner’in açılış konseriyle start alacak etkinlikler kapsamında, 10 Temmuz’da Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Bedia Akartürk, 17 Temmuz’da Türk popüler müziğinin sevilen ismi Atiye ve son olarak 24 Temmuz’da ezgileri Türk kültürü ve gelenekleriyle dolu Aşık Sefai ile Nefes Nefes Anadolu sahne alacak.

Beldibi Açık Hava Gösteri Merkezi’nin ev sahipliğini yapacağı tüm etkinlikler saat 21.30’da başlayacak. Tüm sanatseverler, eğlenceli, unutamayacakları saat geçirmek isteyenler, etkinlikleri ücret ödemeksizin izleyebilecek.

Etkinlikler hakkında kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bir basın toplantısı düzenleyen Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, şunları söyledi: “Kısıtlı mali imkanları olan Beldibi Belediyesi, Belde kültürüne ve sosyal hayatına çok olumlu katkıları olan Beldibi Sanat Günleri Etkinliklerini önemseyerek ve özveriyle devam ettirmektedir.

Geçtiğimiz yıllarda her türlü zorluğa ve imkansızlığa rağmen, herhangi bir aksaklığa sebep olmadan başarıyla sürdürülen Etkinliklerin bu yılda aynı şekilde geçeceğine olan inancımla, etkinliklerimize Beldibili vatandaşlarımla birlikte tüm Marmarisli sanat severleri temmuz ayında her Cumartesi akşamı Beldibi Açıkhava Gösteri Merkezi’nde görmekten mutluluk duyacağız”

Başkan İspirli, etkinliklerin takvimi sürdüğü sıralarda milletimizi üzücü olayların gelişmesi halinde programlarını değiştirip, iptal edebileceklerini belirterek, “Her zaman olduğu gibi, umudumuz ve isteğimiz, milletimizin, hiçbir zaman üzücü şeyler yaşamamasıdır. Üzücü olayların gelişmesi halinde halkımızın üzüntüsünü ve duyarlılığını mutlaka paylaşacağız” diye konuştu.