BIST 9.092
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,53
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Apple'ın en sevdiği uygulama artık Türkçe

Periyodik Cetvel’deki tüm elementler, 3D olarak iPad uygulamasına dönüştü. Dünya genelinde 800 binden fazla indirilen ‘The Elements’, yeni dil seçenekleri arasına Türkçe’yi de ekledi.

Abone ol

AppStore’da milyonlarca kez indirilen uygulamalara imza atan Touch Press’in CEO’su Max Whitby, Elementler’in başarısını neye borçlu olduklarını ntvmsnbc’ye anlattı. Whitby, AppStore’da başarılı olmak adına geliştiricilerin dikkatini çekecek bilgiler verdi.

Evrenin yapı taşlarını oluşturan elementlere hiç olmadığı kadar detaylı bir bakış açısı sunan ‘Elementler’, Türkçe olarak AppStore’da indirilmeye hazır.Bilime meraklı iPad kullanıcılarının yanı sıra, öğrenmeye meraklı herkes için dikkat çekici bir uygulama olan Elementler, yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ile elementleri 360 derece inceleme imkanı sunuyor. 3D gözlükler sayesinde, elementler üç boyutlu olarak da incelenebiliyor.

PİYASA FİYATLARI BİR TIK UZAKTA

Uygulamada yer alan Wolfram|Alpha butonuna tıklayarak, incelediğiniz metalin en güncel piyasaya fiyatını da öğrenebiliyorsunuz.

Toplam 500 nesne üzerinden tüm elementleri detaylı inceleme imkanı veren uygulama, son derece pratik kullanımıyla öğrenmeyi eğlenceli bir hale getiriyor.iPad’in üstün görüntü kalitesi ve çok dokunmatik ekranın özelliğini sonuna kadar kullanan Elementler, bilimsel bir kitapçığın mobil dünyaya entegre edilmiş versiyonunu temsil ediyor.

Elementler, kapsamlı bilgi içeriği ve yüksek çözünürlüklü görüntüleriyle, mobil dünyasının yüksek bellek kullanan bilim uygulamalarından bir tanesi.

Özellikle ABD, İngiltere ve Japonya’daki iPad kullanıcıları, Elementler’e büyük ilgi gösterirken, ortalamanın üzerinde bir fiyat etiketi bulunan uygulamayı indirmekten geri kalmıyor.