BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Appiah Fenerbahçeyi bombaladı

Bologna, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Ganalı orta saha oyuncusu Stephen Appiah'ı renklerine bağladı.

Abone ol

Appiah yeni takımına transfer olur olmaz eski takımı Fenerbahçe'yi suçlayıcı açıklamalar yaptı. Stephen Appiah uzun uğraşlardan sonra kendisine bir takım buldu ama imzayı atar atmaz Fenerbahçe'yi suçladı.

İtalyan ekibi Bologna'ya sözleşme imzalayan Ganalı oyuncu düzenlediği basın toplantısında Fenerbahçe'yle ilgili olarak çarpıcı iddialarda bulundu.

Appiah, "Fenerbahçe'de zor günler geçirdim ve fiziksel olarak ciddi sorunlar yaşadım. Bir de kulübün bana verdiği ilaçlardan dolayı fiziksel sorunlar yaşadım. Fenerbahçe'de çok zor günler geçirdim. Bana sahip çıkmadılar" dedi.

Appiah uzun süredir sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdüğünü ve kötü günlerin artık geride kaldığını belirterek, "Çok zor günler geçirdim ancak kötü günler artık geride kaldı. Sabahları erken kalkarak yoğun antrenmanlar yaptım. Çok iyi motive oldum. İleriyi düşünüyorum ve zorlukları aşmak için olumlu bakıyorum. Bunu başardığım için çok mutluyum" diye konuştu.

Ganalı oyuncu, Bologna'yı bildiğini ve Di Vaio, Guana, Viviano ve Zalayeta gibi isimleri tanıdığını belirterek, "Takım arkadaşımla birlikte Bologna'yı ligin alt sıralarından kurtaracağımıza inanıyorum" dedi.