BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.431,95
HABER /  GÜNCEL

Apo Buldan'a artist gibi imza vermiş

İmralı heyetinde yer alan Pervin Buldan görüşmeyi anlattı. Öcalan göbek yapmış, çıkmadan önce de artist gibi bir kağıda imzasını atıp vermiş.

Abone ol

İMRALI Adası'nda ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan'ın cumartesi günü BDP milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Altan Tan ile birlikte Abdullah Öcalan ile görüşen BDP Grup Başkan vekili Pervin Buldan'a kalem hediye ettiği ve "Saygı ve sevgilerimle Abdullah Öcalan" yazılı not verdiği belirtildi.

APO GÖBEK BAĞLAMIŞ

Buldan, Öcalan'ın saç ve bıyıklarının beyazladığı halde kaşlarının siyah olduğunu, hafif göbek bağladığını anlatırken, "Gözleri dışında sağlık durumu oldukça iyi görünüyordu" dedi.

SEN BİZE LAZIMSIN


ÖCALAN'IN HASTALIĞI NE?


İmralı Heyeti'nde yer alan Altan Tan da Öcalan'ın sağlık durumunu anlattı. Dediğine göre gözünden sürekli yaş akıyormuş, saçları da hayli beyazlamış. (DEVAMINI OKU)
öcalan-pervin-buldan-imza.jpg

ÖCALAN İMZALAYIP VERMİŞ :

Teröristbaşı Öcalan görüşmedeki tek kadın vekil olan Pervin Buldan'a bunu yazmış ve imzalamış.

Buldan, görüşmede Öcalan'ın Sırrı Süreya Önder'e, "Kendine dikkat et sen bize lazımsın" dediğini yazdı.

Abdullah Öcalan'la İmralı'da görüşen 3 BDP'liden biri olan Pervin Buldan, Twitter'dan ayrıntı verdi.

ÖCALAN MİT YETKİLİSİYLE SOHBET EDİYORDU

"Görüşme içeriğine girmeden İmralı izlenimlerimi paylaşmak istiyorum" diyen Buldan, yaklaşık 1 buçuk saatlik bir yolculuğun ardından adaya ulaştıklarını söyledi.

"Adada askeri bir yetkili bizi karşıladı. Bizim dışımızda görüşmeye katılacak olan MİT yetkilisi 2 kişiyi beklemek zorunda kaldık" diyen Buldan, şunları yazdı:

- Saat 2'de görüşme odasına geçtik. Sn Öcalan ayakta MİT'den gelen yetkiliyle sohbet ediyordu. Bizimle tokalaştıktan sonra oturma düzeni alındı.

KADİFE PANTOLON SPOR AYAKKABI

- Sağına Altan Bey, soluna ben, karşısına Sırrı Bey oturdu. Üzerinde gri kadife pantolon, gri fermuarlı bir hırka ve beyaz spor ayakkabı vardı.

SEVGİLERİMLE YAZIP İMZALADI

- Yaklaşık 2 saat görüştük. Ayrılırken bana kalemini verdi ve elimdeki boş bir kağıda "sevgi ve saygılarımla Abdullah Öcalan" ve imzaladı.

- Görüşmenin içeriğini hassasiyet sebebiyle paylaşamam. Takipçilerimden özür dileyerek iyi akşamlar diliyorum.