BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,70
ALTIN 2.494,28
HABER /  GÜNCEL

AÖL sınavı bugün saat kaçta başlıyor kaç dakika sürecek?

AÖL sınavları oturumları bugün 3. oturumla devam edecek. Eğitim hayatına açık liseden devam eden öğrenciler AÖL 3. oturumuna bugün saat öğleden sonra 14.30'da girecek. AÖL sınavı 2.5 saat sürecek ve 4 yanlış bir doğruyu götürmeyecek. AÖL sonuçları ise sınavdan 15 gün sonra aralık ayı bitmeden açıklanacak.

Abone ol

AÖL sınavı bugün kaçta başlıyor sorusu AÖL sınavına girecek adayların gündeminde. 3 oturum şeklinde yapılan AÖL sınavının ilk 2 oturumu 8 Aralık'ta yapıldı. Bugün ise AÖL sınavı 3. oturumu yapılacak. Peki AÖL sınavı 1. dönem 3 oturumu ne zaman, saat kaçta yapılacak ve AÖL sınavı kaç dakika sürecek? 

AÖL sınavı 2.5 saat sürecek ve 4 yanlış bir doğruyu götürmeyecek. AÖL sonuçları ise sınavdan 15 gün sonra aralık ayı bitmeden açıklanacak.

AÖL SINAV SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK: AÖL 1. dönem sınavlarının ilk iki oturumu bugün gerçekleştirildi. Yarın gerçekleştirilecek son oturumun ardından AÖL 1. dönem sınav soru ve cevaplarının yayımlanması bekleniyor.

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK: AÖL sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair henüz net bir açıklama yapılmasada yarın gerçekleştirilecek son oturumun ardından 15 gün sonra sonuçların adaylara duyurulması bekleniyor.

AÖL 1. DÖNEM SINAVLARININ SON OTURUMU SAAT KAÇTA :AÖL 1. dönem sınavlarının son oturumu bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek

SINAVA GİRMEDEN ÖNCE BUNLARA DİKKAT: Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı, Açık Öğretim Lisesi Sınava Giriş Belgesi, Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı (ya da eşdeğer bir kimlik kartı) sınava giren öğrencilerin yanında olmalıdır. Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı ve Sınava Giriş Belgesi yanında bulunmayan öğrencilerimiz geçerli bir kimlik kartıyla (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) salon yoklama listelerinde isimleri olmaları halinde sınava alınacaklardır. Sınav günü yanınızda kurşun kalem ve silgi bulundurmayı unutmayınız.