BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,72
ALTIN 2.417,18
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF sınav sonuçları anadolu.edu sorgulama ekranı

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı sorusu bugün gelen son dakika bilgiye göre yanıt buldu. AÖF sınav sonuçları bugün açıklandı. AÖF sınav sonuçları anadolu.edu.tr ve internethaber'den öğrenebilirsiniz.

Abone ol

AÖF sinav sonuclari ile ilgili merakla beklenen cevap yanıt buldu. Anadolu Üniversitesi tarafından bugün yapılan son dakika açıklamaya göre AÖF sınav sonuçları açıklandı. AÖF sınav sonuçlarınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.

3 - 4 Haziran tarihleri arasında yapılan AÖF sınav sonuçları belli oldu. Binlerce adayın merakla beklediği AÖF sınav sonuçları açıklandı. Anadolu.edu.tr üzerinden açıklanan AÖF sınav sonuçları belli olmuş oldu.

AÖF SINAV SONUÇLARI TIKLA ÖĞREN

AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte binlerce aday sınav sonuçları öğrenmek için Anadolu Üniversitesi'ne girdi. Peki AÖF sınav sonuçları nereden öğrenilecek?

AÖF 2017 Bahar dönemi sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar yukarıdaki linke tıklayabilir.

3 DERS SINAVLARI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi açıköğretim sisteminde tek ders sınavı 3 derse çıkarıldı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Naci Gündoğan, Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültelerinden mezun olmasına tek dersi kalan öğrencilerin dönem uzatmamaları için uygulanan tek ders sınavlarının, bu yıldan itibaren üç derse çıkarıldığını bildirdi. Rektör Gündoğan, sınav tarihlerini de açıklayarak, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Türkiye programları için üç ders sınavı; 22 Temmuz 2017 Cumartesi günü fakülte yönetim kurulu kararı ile belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek. Türkiye programlarına kayıtlı bulunan ve hâlen cezaevinde/tutukevinde olup üç ders sınavına girme hakkı olan öğrencinin sınavı, 22 Temmuz 2017 Cumartesi günü bulunduğu ildeki cezaevinde/tutukevinde yapılacak. Yurt dışı programları için üç ders sınavı; 13 Ağustos 2017 Pazar günü fakülte yönetim kurulu kararı ile belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek.”