BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Antrenman yapan bisikletçinin feci sonu

Ankara'da antrenman yapan lisanlı bisiklet sporcusu bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı Çevreyolu Çetin İşletmeleri Şantiyesi'nin bulunduğu bölgede Sincan yönüne sabah saatlerinde antrenman amaçlı bisiklet süren ve lisanslı bisiklet sporcusu olduğu öğrenilen Çağatay Avşar'a (40), plakası tespit edilemeyen bir araç çarptı.

Metrelerce aracın altında sürüklenen Avşar yol kenarına savrulurken, kazaya neden olan sürücü ise aracıyla olay yerinden kaçtı.

Yoldan geçen sürücüler, yol kenarında bir kişinin hareketsiz halde yattığını görerek durumu polis ekiplerine bildirdi.

Polis ekiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen Avşar hayatını kaybederken, parçalanmış bisikleti ekip otosuna konuldu.

Olay yerine gelen Avşar'ın yakınları olayın şokunu üzerinden atamazken, sporcunun cesedi yapılan incelemenin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Özel bir firmada maden mühendisi olarak çalışan ve uluslararası turnuvalarda birçok başarıya imza attığı öğrenilen Çağatay Avşar'ın, her gün otobanda antrenman amaçlı bisiklet sürdüğü tespit edildi. Lisanslı bisiklet sporcusu olan Avşar'a çarptıktan sonra kaçan sürücünün bulunması için polis ekipleri çalışma başlattı.