BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,79
ALTIN 2.439,59
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gençlerbirliği'ne Arnavut gölcü

Gençlerbirliği, dış transferde Arnavutluk'un Vllaznia takımından 19 yaşındaki golcü Bekim Balaj ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Abone ol

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yönetim kurulu üyeleri Halil Erkman ile Sertaç Muratal'ın yanısıra kulüp genel müdürü Zafer Önder İpek'in katıldığı imza töreninde Bekim Balaj, kendisini 4 yıllığına Kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Halil Erkman, alternatifli bir kadro kurmak istediklerini belirterek, "Önümüzdeki sezon sporseverlere zevk veren, heyecanlandıran ve bol alternatifli bir Gençlerbirliği yaratmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bol alternatif yaratma doğrultusunda Arnavutluk'un en iyi genç oyuncusu seçilen Balaj'ı renklerimize bağlıyoruz. Balaj'ın Gençlerbirliği'ne uzun yıllar katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

Halil Erkman, transfer gündemlerinde bulunan gurbetçi oyuncu Cem Atan ve Hırvat stoper Gordan Bunoza ile de görüşmelerin sürdüğünü ve bu iki ismi kadrolarına katmak istediklerini söyledi.

Arnavutluk'ta en iyi genç oyuncu seçilen Balaj ise, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Gençlerbirliği'ne geldiğim için çok mutluyum. Burada başarılı olmak istiyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Balaj, 2 sezon önce Ankara'ya gelen ancak başarılı olamayan Arnavut oyuncular, Sukaj, Lika ve Teli'nin hatırlatılması üzerine Balaj, "Herkes kendisini temsil eder. Ben, elimden geldiği kadar bu düşünceyi değiştirmek istiyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Balaj, Gençlerbirliği formasını giydi ve basın mensuplarına poz verdi.

Balaj'ın transferi karşılığında kulubüne 200 bin Euro, Arnavut futbolcuya ise yıllık 125 bin Euro verileceği öğrenildi.