BIST 10.733
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.500,09
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ortaca Şehir Stadı'na yeni tribün

Muğla İl Genel Meclisi tarafından Ortaca Ahmet Ateş Stadı’nda başlanan yeni tribün inşaatı devam ediyor.

Abone ol

Ortaca Kaymakamı Mustafa Gürdal, İl Genel Meclis Üyeleri M. Ali Avcı, Sebahi Yılmaz ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyeleri Mehmet Aslanpay ile Vedat Yavuz yapomı devam eden tribünde incelemelerde bulundu.

Yeni yapılan tribün hakkında bilgi veren Kaymakam Mustafa Gürdal; “Ahmet Ateş Stadı’nda eski ve çok az seyirci alan tribünümüz vardı. Resmi törenlerde, bayramlarda ve futbol müsabakalarında seyircinin oturma açısından büyük sıkıntı yaşanıyordu.

Bilhassa futbol maçlarında iki takımın seyircileri arasında bazen geçen gerginlikler olunca, emniyet güçleri büyük sıkıntı içinde kalıyorlardı. Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni’nde bulunan arkadaşlarla oturup, bu konuyu konuştuk ve bin kişilik tribünün yapılmasına karar verdik.

Bayındırlık ve il Özel İdare Müdürlüğü tarafından katkı sağladı. Bizde Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak bunu gerçekleştirdik. Futbolsever vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.

İlk resmi bayramımızda tribünümüzün açılışını gerçekleştireceğiz. Gördüğünüz gibi güzel bir tribün oldu. Ortacalı hemşerilerimiz ve sporsever vatandaşlarımız bundan sonraki maçlarda daha rahat ve güzel bir şekilde maçlar seyredebilecekler. Bin kişilik olan bu tribünümüz yaklaşık 120 bin TL’ye mal oldu” dedi.

Kaymakam Mustafa Gürdal, ayrıca Ortacalı sporseverlere 2-3 ay içinde Ortaca Kapalı Spor Salonu’nun temelinin atılacağı müjdesini verdi.