BIST 9.138
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,89
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Antivirüs yazılımı McAffee'nin kurucusu John McAfee'a suikast girişimi!

Ünlü antivirüs yazılımı McAffee'nin kurucusu John McAfee, suikast girişimi sonucu ağır yaralandı.

Abone ol

Teknolji dünyanının en çılgın isimlerinden biri olan John McAfee, sürekli skandallarla anılan bir isim. Geçtiğimiz yıllarda ismi bir cinayete karışan McAfee'nin kısa bir süre önce silahlı bir saldırıdan kurtulduğu ortaya çıktı.

John McAfee'nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ortaya çıkan suikast girişimi nedeniyle 2 gün boyunca yoğun bakımda kaldığı açıklandı. ABD’nin Kuzey Karolina bölgesinde bir suikast girişimine maruz kalan McAfee, 22 Haziran’da getirildiği ve iki gün boyunca bilinçsiz şekilde gözetim altında tutulduğu Vidant Tıp Merkezi’nde kendisine geldiğini açıkladı.Twitter'da yaptığı açıklamada düşmanlarını suçlayan McAfee, geri döndüğünü belirtti.

İsmi birçok skandala karışan John McAfee, kripto paralar ile ilgili tavsiyelerde de bulunuyordu. Suikast girişimi, McAfee'nin 'kripto para tasviyesi vermeyi bırakıyorum' açıklamasından hemen sonra yaşandı. Yapılan saldırının kripto paralar ile ilgili olup olmadığı bilinmiyor.

Daha önce de bu tarz olaylara karışan çılgın girişimcinin nerede duracağını kimse bilmiyor. Ancak bu açıklamalarının devam etmesi halinde başına yeni olaylar geleceğini ön görmek zor değil.

Kaynak: Teknolojioku