BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,75
HABER /  SPOR

Antalyada olaylı maç sonu

Ligde kalabilmek için G.Birliği'ni yenmek zorunda olan Antalyaspor da maç sonrası soyunma odasına girişte ortalık karıştı...

Abone ol
Turkcell Süper Lig'in son haftasında Gençlerbirliği'ni ağırlayan Antalyaspor, rakibine 3-1 mağlup olarak Lig A'nın yolunu tuttu.

Antalyaspor'da büyük üzüntü ve şok bir arada yaşanırken soyunma odası koridorlarında istenmeyen görüntüler vardı.

G.Birliği kafilesine yönelik tepkiler çok olunca güvenlik güçleri ortalığı yatıştırmak için devreye girdi.

Hafta başında Başkan İlhan Cavcav'la sorun yaşarak istifa eden Mesut Bakkal'ın yerine 1 maçlığına G.Birliği'nin başına geçen Antrenör Mustafa Kaplan: '

Koridorda saldıraya uğradım, fili olarak darp edildim. Ama olsun ben alışığım. Bu başıma ilk kez gelmiyor. G.Birliği için dayak yemişim çok önemli değil. Bu maçta onurumuz ve şerefimiz için mücadele ettik.

Kaybetseydik hakkımızda bir sürü asılsız iddia ortaya atılacaktı. Göreve başladığım günden itibaren telefonlarım hiç susmadı. Açsam kimbilir neler dönecekti. Hepsi farklı numaralardı. Tanımadığım numaralardı ama hiçbirisi açmadım. En iyisini yaptım.
" şeklinde konuştu.


Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Antalya Atatürk Stadı'nın soyunma odası koridorları karıştı. İki takım oyuncuları arasında gerilimi araya giren güvenlik güçlerince önlendi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural da soyunma odasında olayları yatıştırabilmek için büyük çaba sarfetti.