BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Antalya'da bir annenin özlemi: 8 aydır kayıp kızının elbiselerini koklayıp yolunu gözlüyor

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

ANTALYA'da 8 ay önce kaybolan Sinem Şenocak'tan (33) haber alınamıyor. Aylardır kızının tişörtüne sarılarak hasret gidermeye çalışan gözü yaşlı anne, kızının uyuşturucuya alıştırılmış olabileceğinden şüpheleniyor.

Abone ol

Kepez ilçesi Ulus Mahallesi'nde oturan Sinem Şenocak, mayıs ayında bir arkadaşıyla görüşmek için evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Anne Semra Şenocak'ın durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine polis olayla ilgili soruşturma başlattı ancak sonuç alınamadı.

Yatağının altında buldu                                                                                        Kızının gelmesi ümidiyle her an kapıya bakıp, ona ait tişört ve gömlekleri koklayarak hasret giderdiğini anlatan Semra Şenocak, bulunması için CİMER'e başvuruda bulunduğunu söyledi. Gözü yaşlı anne, bir otelde garson olarak çalışan kızı kaybolduktan sonra odasındaki yatağın altında hassas terazi ve bir miktar uyuşturucu madde bulduğunu aktardı.

Anne Şenocak şu ifadeleri kullandı:                                                                    Mayıs ayında eve gelen arkadaşları ile iş görüşmesini yapacağını belirterek evden ayrıldı. Kendisinden bir daha haber alamadık. Antalya'da Zeytinköy olarak bilinen yerde olabileceğini tahmin ediyoruz. Kızımı maddeye de alıştırmış olabilirler."

"Birkaç gizli numaradan arama yapıldı"                                                              "Aylar oldu çok özledim. Kızımın bulunmasını istiyorum. Birkaç gizli numaradan arama yapıldı, o olduğunu düşünüyorum. Devlet büyüklerimden bana yardım etmelerini istiyorum. Kızım, bir an önce bulunsun."