BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Antalya ve Kemer'de kış güneşi

Sonbaharın son günleri yaşanırken Antalya'da halen yazdan kalma günler yaşanıyor.

Abone ol

Kemer ve Alanya ilçelerinde sıcak havayı gören tatilciler ve turistler soluğu plajlarda aldı.

Kar ve soğuk hava birçok bölgede etkisini sürdürürken, kasım ayının son günlerinde Antalya yazdan kalma günler yaşıyor. 650 kilometrelik sahil şeridine sahip turizm kenti Antalya'da tatilciler deniz, kum ve güneşin tadını çıkarıyor. Hava sıcaklığının 18, deniz suyu sıcaklığının 22 derece ölçüldüğü Antalya'nın batısında yer alan Kemer İlçesi'nde tatilciler ve turistler, sıcak havanın keyfini çıkarıyor.

Plajları dolduran turisler, önce güneşlendi daha sonra mavi sulara atlayarak uzun süre yüzdü. Rus turistlerin ağırlıklı olarak bulunduğu Kemer sahilleri, bir an olsun boş kalmıyor.

ALANYA'DA PLAJLAR DOLDU

Antalya'nın batısında olduğu kadar doğusunda da tatilciler sıcak sonbar günlerinin tadını çıkarıyor. Hava sıcaklığının 20, deniz suyu sıcaklığının 21 derece ölçüldüğü Alanya'da tatilciler, Damlataş ve Kleopatra plajlarında gün boyu güneşlendi. İlçe merkezindeki turistik tesislerde konaklayan turistler, sıcak kumlara uzanarak sonbahar güneşi altında bronzlaştı. Kimi turistler denizde yüzmeyi tercih ederken, bazı turistler ise tekne turu yaptı. Sahilde dinlenmeyi tercih eden tatilciler ise hem güneşlendi hem de kitap okuyarak bu anların tadını çıkardı.

Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, hava sıcaklığının hafta boyunca aynı seviyelerde seyredeceği ve yağış beklenmediği kaydedildi.