BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Anonsçu Daumu işinden edecek

Fenerbahçe'nin Trabzonspor karşısında ligin son haftasında şampiyonluğu kaybettiği maç Alman basınında yer buldu.

Abone ol

Alman Bild gazetesi, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan maçın son dakikasında yaptığı anons ile taraftarın sahaya inmesine neden olan Hakan Bingöl'ün teknik direktör Christoph Daum'u işinden edeceğini savundu.

Bild gazetesi, ''Stadyumdaki anonsçunun hatası Daum'u işinden edecek'' başlığıyla verdiği haberde, maç sonunda Şükrü Saracoğlu Stad'ındaki kötü görüntülerin fotoğraflarını yayınladı.

Hakan Bingöl'ün anonsu sonrası sarı lacivertli futbolcuların maçı bıraktığını ifade eden gazete, bu nedenle ileriye atak yapmadıklarını, bu hatanın da şampiyonluğun kaçmasına neden olduğunu vurguladı.

Gazete ayrıca, 2012 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Alman teknik adamın bir an önce gönderileceğini iddia etti.

Alman Kölner Stadt Anzeiger gazetesi de ''Daum'a polis koruması'' başlığıyla verdiği haberde Fenerbahçe taraftarlarının kaçan şampiyonluk sonrası verdiği zararın 10 milyon avro olduğunu savundu.

2001 yılındaki Schalke ile Bayern Münih arasında süren şampiyonluk yarışında önce sevinen tarafın Schalke, bir kaç dakika sonrasında ise gerçek şampiyonun Bayern Münih olduğu vurgulanan haberde, Türk medyasında çıkan haberlere atıfta bulunuldu.